Haberler

Türkiye'nin Eğlence ve Rekreasyon Fuarı, ATRAX Kapılarını Açtı

Güncelleme:

AVM yöneticilerini ve mimarları buluşturan Eğlence-Aktivite, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2015, İstanbul Fuar Merkezinde kapılarını açtı.

5 Aralık'a kadar devam edecek olan fuar kapsamında bu yıl Ekonomi Bakanlığı destekli Alım heyeti programı, B2B online randevu sistemi, sektörün genel değerlendirmesinin yapılacağı konferans ve eğlence - rekreasyon sektörünün enlerini belirleyen ilk ve tek yarışma olan "Shining Star Awards 2015 - Eğlence Ödülleri"ni 3. Kez düzenleniyor.

Ulusal ve uluslararası eğlence, dinlence hizmetleri sunan tesisleri, malzeme üreten ve pazarlayan işletmeleri, çok amaçlı organizasyonları ve hizmet alan tüm, kurum kuruluş, yerel yönetim, turizm tesisi, AVM vb. yaşam alanlarını kapsayan fuarda; jetonlu oyun makinaları, simülasyon cihazları, alışveriş merkezi ekipmanları, şişme oyun ekipmanalrı, tema park ekipmanları, kent mobilyaları, oyun parkları, su parkları ekipmanları, su oyun ekipmanları, park bahçe dinlenme ekipmanları ve bowling tesis ekipmanları gibi birçok ürün grubu ATRAX Fuarında ziyaretçilerini ağırlıyor.


Belediyeler, Oteller, AVM'ler, Toplu Konut Projeleri vs. Eğlence ve Rekreasyon alanlarını ATRAX Fuarı sayesinde farklılaştırarak bir adım daha öne geçiyor.

ATRAX 2014'de 30 ülkeden 195 katılımcı yer aldı

Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan ATRAX, geçen yıl üçüncü kez düzenlenmesine rağmen toplam 30 ülkeden 195 katılımcı firmayı İstanbul'da ağırlayarak sektörde önemli bir etki yarattı. Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan ATRAX Fuarı'nı 8 bin 650 sektör profesyoneli ziyaret etti. Bu yıl iki salon ve fuaye ile birlikte 3 bölümden oluşan ATRAX 2015'de yaklaşık 200 sektör profesyoneli yer alıyor.

Sektör Devlerinden Balo ATRAX'da Yer Aldı

11 yıldır dünyanın önde gelen oyun makinası üreticilerinin Türkiye temsilciliğini yürüten BALO; oyun merkezi işletmeciliği, projeli oyun ve eğlence mekânları tasarımı, yüksek kalite standartlarındaki teknik servis hizmetleri ve danışmanlık hizmetleri ile eğlence sektörünün öncü firması olarak faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda ürün gruplarıyla birlikte ATRAX fuarlarına katılan firma; en "flash" ürün olarak SEGA markası 4 kişilik "SHOWDOWN"ı ziyaretçilere tanıttı. Gerek içerik, gerek görsel olarak, deneyenlerden tam puan almayı başaran SHOWDOWN, klasik araba yarışlarını birebir yaşama imkanı sunuyor.

Inline Skate Şampiyonalarında Adrenalin Pistleri, AXRAX'da

Gençliğin bitmez tükenmez enerjisi ve farklı olana duyulan merak ile yola çıkan, geçmişte yaşadıkları imkansızlıkları yeni macera meraklılarına yaşatmamak için çalışmalarını sürdüren Cino Skatepark, ATRAX fuarında metrelerce yükseğe sıçrıyor. Dünyanın farklı yerlerinde gösteriler düzenlemiş olan firma yetkilileri, adrenalin meraklısı gençler için güvenli ve uygun alanları oluşturmak adına in lineskate (paten), skateboard (kaykay), freestyle BMX (akrobatik bisiklet) gibi hareket ve macera sporu yapılabilecek çok amaçlı parkların proje ve inşasını gerçekleştiriyor. Bu alanları oluşturmada en büyük gerekliliğin bu işe gönül vermek olduğuna inanan ve projelerde çalışan ekipleri de, Türkiye Inline Skate şampiyonalarında ilk üç sırayı paylaşan, teknik donanımlı ve profesyonel sporculardan oluşuyor. Avrupa'nın en büyük skateparklarına da imza atmış olan Cino, sektördeki yerini korumaya ve öncü olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Bakanlığı İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title