Haberler

Türkiye - Karadağ Maçının Ardından

Türkiye - Karadağ maçının ardındanTürkiye Futbol Direktörü Terim Kazandığımız için çok memnunumTürkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Karadağ galibiyeti sonrası, Son dakika da olsa, içinde de başta da olsa kazanmak güzel bir şey. İyi bir hazırlık maçı oldu.

Türkiye - Karadağ maçının ardından

Türkiye Futbol Direktörü Terim Kazandığımız için çok memnunum

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Karadağ galibiyeti sonrası, Son dakika da olsa, içinde de başta da olsa kazanmak güzel bir şey. İyi bir hazırlık maçı oldu. Kora kor mücadele ile dolu. Kazandığımız için daha çok memnunum dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımının, 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi Antalya kampında Karadağ ile oynadığı hazırlık maçı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Karadağ'ın gücü, oynama isteği, oynatmama isteği ve çok adamla savunmasının rakibi açma adına zor olduğuna değinen Terim, özellikle ikinci yarı yaptığı oyuncu değişikliği ile daha çok pozisyon bulduklarını söyledi. İlk yarıda yüzde 73 topa sahip olma oranıyla daha üstün olduklarını, bunun karşılığının da daha fazla gol pozisyonu üretmeleri gerektiğine dikkati çeken Terim, Son dakika da olsa, içinde de başta da olsa kazanmak güzel bir şey. İyi bir hazırlık maçı oldu. Kora kor mücadele ile dolu. Kazandığımız için daha çok memnunum diye konuştu.

Gazetecilerin, ikinci yarıda ay yıldızlıların hücumda Burak ve Cenk ile çift forvet oynamasının sorulması üzerine Terim, ikinci yarıda bir- iki değişiklik sonrası taktiksel bazı müdahaleler yaptığını söyledi. Şampiyona öncesi sahada her türlü oyunu görmek açısından önemli bir maç oynadıklarını vurgulayan Terim, ilk milli maçında performansı ile dikkati çeken Emre Mor ile ilgili soruya da şu cevabı verdi

Açıkçası burada olmasına sebep, sıra dışı oyuncu olması. Sıradan oyuncu olsa burada olmaz. Zaten hiç bir puan maçında bizle değildi. Ama bütün arkadaşlarıma onun alınmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Etkili bir oyuncu daha 18 yaşında belki de götüreceğim, belli değil. Daha karar vermedim ama memnunum. 45 dakikada ilk defa oynayan 18 yaşındaki çocuk kolay değildi. Onun adına ülkem adına milli takım adına sevindim, enteresan oyuncu dedi.

Terim, takımın son durumu hakkında şunları söyledi

Slovenya'da göreceğiz. Oyun şablonumuz oyun kurgumuz var. Sıkıntılarda ne yapabiliriz onların hepsini bilmek lazım. Hazırlık maçında denemezsek nerede deneyeceğiz. 3 gün önce kupa oynandı onun gerilimi var. Bir çok oyuncu eksik Caner gibi son 2 ay oynamadı neredeyse. Hepsini ayrı ayrı yukarda birleştirmeye çalışıyoruz. 10-15 gün içerisinde daha yükseğe çekeceğiz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Terim Karadağ Türkiye Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title