Haberler

Türkiye Hedef Alınıyor"

Filistin-Türkiye Dostluk Derneği Başkanı Muhammed Cevher, Türkiye'nin kültürel, iktisadi ve bilimsel çalışmalarından ve bölgesel krizlerin çözümünde oynadığı rolden ötürü hedef alındığını söyledi.

Filistin- Türkiye Dostluk Derneği Başkanı Muhammed Cevher, Türkiye'nin kültürel, iktisadi ve bilimsel çalışmalarından ve bölgesel krizlerin çözümünde oynadığı rolden ötürü hedef alındığını söyledi.

AA muhabirine konuşan Cevher, "Filistin halkı Türk halkının kardeşidir. Biz her zaman onların yanındayız. Bugün Türklerin de Filistinlilerin de birbirine ihtiyacı var" dedi.

1915 olaylarına değinen Cevher, "Sayın Erdoğan'ın dediği gibi gerçekleri öğrenmek isteyenlere arşivlerin kapılarının açık olduğunu söylüyoruz. Her iki tarafın da kayıpları olduğu herkesin bildiği bir konu, arşivler gerçekleri gösteriyor. Türkler bu belgelerin ortaya çıkarılması için Ermenilere el uzattı ama fayda sağlamadı" diye konuştu.

Cevher, "Ankara bugün kültürel, bilimsel ve iktisadi başarıları ile bölgesel krizlerin çözümünde oynadığı rol nedeniyle hedef alınıyor" ifadesini kullandı.

Türk halkının ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Cevher, Türkiye, Filistin ve tüm dünya çocuklarının barış ve özgürlüğün hakim olduğu bir dünyada yaşaması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Filistin Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title