Haberler

Türkiye Finans'ta Bireysel Bankacılık Sağlam'a Emanet

Güncelleme:

Türkiye Finans üst yönetiminde Bayram Uçar'ın Tahsis'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na getirilmesinin ardından yeni bir atama daha gerçekleştirildi.

Banka'nın Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı'ndan Sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sağlam oldu.

Katılım Bankacılığı'nın öncü ve yenilikçi kuruluşu Türkiye Finans'ta yeniden yapılanma süreci devam ediyor. Banka'nın İstanbul Avrupa Yakası 2. Bölge Müdürü olan Mustafa Sağlam, Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

1960 Samsun doğumlu olan Mustafa Sağlam, 1982 Erzurum Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. Çalışma hayatına Türk Ticaret Bankası'nda başlayan Sağlam, 1985-1995 yılları arasında Türk Ticaret Bankası'nda Teftiş Kurulu'nda çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

1995-2001 yılları arasında İhlas Finans Kurumu'nda Müfettiş, Şube Müdürü, Merkez Şube Müdürü ve Bankacılık Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Sağlam, 2001-2004 yılları arasında Anadolu Finans Kurumu Şube Müdürü, 2004-2007 arasında Türkiye Finans Katılım Bankası Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2007-2013 yılları arasında Türkiye Finans Katılım Bankasında Avrupa Bölge Müdürü iken, 2013-2015 yılları arasında Avrupa 2. Bölge Müdürü olarak devam etti.

Mustafa Sağlam, 2015 yılı Haziran ayından itibaren ise Türkiye Finans Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Sağlam Türkiye Finans İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title