Haberler

Türkiye Finans, IBATECH Ankara Fuarı'nda Faal Kart'ı Tanıttı

Güncelleme:

Ankara Congresium Kongre Merkezi'nde düzenlenen IBATECH Ankara Fuarı'na katılan Türkiye Finans, esnaf ve işletmelerin ticari faaliyetlerinde finansman ihtiyaçlarını karşılayan Faal Kart'ı anlattı.

Türkiye'den 100'ün üzerinde ekmek ve pasta makine üreticisi firmanın katıldığı, sektörde yeni yatırım planları olan işletmecilerin bir araya geldiği IBATECH Ankara Fuarı 35 bin kişi tarafından ziyaret edildi. 5–8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuarda yerli ve yabancı sektör lideri marka son teknoloji ürünlerini tanıttı.

Fuara, Mobil Şube ile katılan Türkiye Finans, fuar ziyaretçilerine Faal Kart'ın yanı sıra diğer bankacılık ürünlerini de anlatarak ziyaretçileri bilgilendirdi. Fuara katılımla ilgili değerlendirme yapan Türkiye Finans Girişimci Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Menduh Kara; "IBATECH Ankara Fuarı'nda esnaf ve işletmelerin tüm finansal ihtiyaçlarına yönelik ürünleri tanıtma fırsatını yakaladık. Türkiye Finans olarak müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda ürünlerimizi hayata geçiriyoruz. Esnaf ve işletmeler ticari faaliyetleri ile ilgili mal ve hizmet alımlarındaki finansman ihtiyaçlarını 'Faal Kart 'sayesinde uygun ödeme koşullarıyla hızlı ve kolayca karşılayabiliyorlar" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Finans Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title