Haberler

Türkiye'den Misilleme! 4 Rus Gemisine El Konuldu, 3'ü Serbest Kaldı

Güncelleme:

Türk limanlarına seyir yapan 4 Rusya Federasyonu bayraklı gemi Samsun Limanı'nda yapılan PSC denetimleri sonucu tutuklandı. 3 gemi serbest bırakıldı, biri hala tutuklu.

Türkiye ile Rusya arasında hava sahası ihlali sonucu Rus savaş uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesiyle başlayan kriz, denizcilik sektörünü de derinden etkilemeye başladı.

4 RUS GEMİSİ ALIKONULDU

Son bir hafta içerisinde Rusya limanlarına yük taşıması yapan 5 Türk bayraklı gemiyi, Port State Control (PSC) denetimine tutan Rus Denizccilik İdaresi Müfettişleri, hazırladıkları raporlar çerçevesinde Novorossisk Limanı'nda tutuklaması üzerine, mütekabiliyet esasları çerçevesinde, Türk limanlarına seyir yapan 4 Rusya Federasyonu bayraklı gemi Samsun Limanı'nda yapılan PSC denetimleri sonucu tutuklandı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Son bir hafta içinde Rusya'nın Novorossisk Limanı'na sefer yapan M/V MEYRA, M/V ADALADY, M/V HALIL SAHIN, M/V MERT DEVAL, ve M/V MAHMUT SAKA isimli Türk bayraklı gemiyi seferden men eden Rusya Denizcilik otoritesine misilleme yapan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı PSC Müfettişleri, Türk limanlarına sefer yapan 4 Rusya Federasyonu bandralı M/V OMSKIY 105, M/V RUSICH 1, M/V NEVA ve M/V CRYSTAL isimli gemileri Samsun Limanı'nda PSC denetimine sokarak, seferden men etti. (Kaynak:Milliyet)

3 GEMİYE İZİN ÇIKTI

İlerleyen saatlerde eksikliklerini tamamlayan 3 gemi limandan ayrılırken, 1 Rus gemisi bekletiliyor.

Çıkışına izin verilmeyen 4 Rus gemisinin eksikliklerinin tamamlanması istendi. İlerleyen saatlerde bu gemilerden 3'ü daha eksikliklerini tamamlayarak limandan ayrıldı. Halen, Samsun Limanı'nda 1 Rus gemisi eksikliklerini tamamlaması için bekletiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Samsun Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (365)

vatandas:

Yazik la ne hale geldik olan kime guvendinizde ruslarin ucagini dusurdunuz dangalaklar sizkim rusya kim

34
154
yanıtYanıtla
Alton:

Bir yerlerinden mi korktun

yanıt83
yanıt10
mx:

korkana tırsana çökerler, kanun bu. ister beğen ister beğenme. o kadar tırsıyorsan git rusyaya seni zorla tutan yok

yanıt135
yanıt22
tuciko:

isyerinde patron firca atsa ne yaparsiniz?tabiki tamam efendim deyip gidersiniz hickimse patrona haddini bil falan diyebiliyormu tabiki diyemiyor eee sorun nerde simdi sorun burada asip gurleyenler amirin yada patronun yaninda kedi

yanıt2
yanıt0
Turan:

Rus vatandaşı

yanıt0
yanıt2
Senin gibi Vatandaşın...:

Sen ne ayaksın uçağı düşürmeseydiler eminim buraya yazacağın yorum Rus uçağını korkup düşürmediler diye sen Adam olsan övünüp derdin son 10 senede nerden nereye diye bu güçlünün ve güçlü olmanın doğasıdır alış bu durumlara artık yok öyle başına vur elinden ekmeğini al Artık dünya orta doğuda Bir Türk devleti olduğunun farkında sen bunun farkına varmasında...

yanıt2
yanıt0
azeri habib:

suyu icilen kuyuya tukurmek gunah.kardesim bu erdogan dost-dusman tanimiyor senin rusya ile ne isin gemilerle rusyadan para geliyordu helal olsun akp ve dalkavuklara.

25
90
yanıtYanıtla
sonunda bir erdogan karsiti azeri cikti:

yaxsi

yanıt12
yanıt39
SiirtLi 33:

Şehit Haberleri Gelsinn Artıkk Ya :)

3
107
yanıtYanıtla
fırtına:

Çok beklersin şehit haberlerini. Leş pkk heberleri çok var. al çayını geç tv karşısına izle.

yanıt8
yanıt0
Tüm 365 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title