Haberler

Türkiye'den 'Angel'ina Geçti!

Güncelleme:

Angelina Jolie'nin Hatay ziyareti Suriye'li mültecilerden çok Türkiye'yi sevindirdi.

10 bin mültecinin çığlığını duyurdu

Suriye'den kaçan 10 bine yakın mülteci Angelina Jolie'nin ziyareti sayesinde bir anda dünya gündemine oturdu. Jolie, kamptaki çocuk ve kadınlarla özellikle ilgilendi

2001 yılından beri BM İyi Niyet elçisi olan Angelina Jolie Kamboçya'dan Afganistan'a Sudan'dan, Sierra Leone'ya kadar 20'den fazla ülkede mültecileri ziyaret etti. Jolie en son nisan ayında Tunus'a gitmişti.

Dünyaca ünlü aktris ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie dün Suriye'den kaçıp Türkiye'ye sığınan mültecilerin Hatay'daki kamplarını ziyaret etti. Altı çocuk annesi 36 yaşındaki Jolie Malta'dan havalanan özel jetle saat 15.30'da Hatay Havalimanı'na iniş yaptı.

Oyuncak getirdi

Burada yetkililer tarafından karşılanan Jolie'nin uçağından çok sayıda oyuncak poşeti indirilerek minibüslere yüklendi, bu sırada gazetecilerin görüntü almasına izin verilmedi. Jolie'nin Türkiye'ye ayak basmasıyla beraber havaalanı kadar Hatay sokaklarında da bir hareketlilik yaşandı.

Arapça selam verdi

Ünlü yıldız içerisinde "Hoşgeldin İyilik Meleği" yazan pankartın asılı olduğu kampa siyah camlı bir minibüsle giriş yaptı. Daha sonra çadırları ziyaret eden Jolie, sığınmacıları Arapça "Marhaba" diyerek selamladı. Kampta en çok çocuklarla ilgilenen Jolie'ye çocuklar da meyve ikram etti. Jolie'nin ziyareti nedeniyle Hatay'a gelen 400 gazeteci kampa alınmazken, sadece yıldızın özel fotoğrafçısının çekim yapacağı belirtildi.

Künefeyi reddetti

Diğer yandan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, ünlü oyuncuya kentin tarihi ve turistik bölgelerini ziyaret önerisinde bulunduklarını, kentin dünyaya yayılan yöresel peynirli künefe tatlısını ikram etmeyi arzu ettiklerini bildirdiklerini ancak Jolie'nin hiç birini kabul etmediğini söyledi.

Hataylılar Angelina Jolie'yi yollarda bekledi. Kalabalıkta erkeklerin çoğunlukta olması dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title