Haberler

Türkiye'deki IŞİD Yapılanması MİT Raporunda

Güncelleme:

Bild, çok ses getirecek bir habere imza attı. Türkiye'deki IŞİD yapılanmasının deşifre edildiği haberin kaynağı ise Türk istihbaratının hazırlayıp hükümete sunduğu rapor.

MİT, IŞİD militanlarının entrikalarına karşı Türk hükümetini uyarmak için 100 sayfalık bir rapor hazırladı. Bu "Bild-Zeitung" tarafından Salı günü rapor edildi. Raporun iç sayfalarında IŞİD'in yeni savaşçıları Türkiye'nin güneyinden Suriye'ye girdiği belirtildi.

MİLİTANLAR TÜRK HASTANELERİNDE TEDAVİ OLUYOR

"Bild-Zeitung"da yer alan raporda korkutucu bilgiler yer alıyor. Rapora göre; Teröristler Türkiye'den sadece silah yardımı almıyorlar, aynı zamanda militanlar Türk hastanelerinde bakılıyor ve acımasız yeni savaşçılar kazandırılıyor.

IŞİD ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDİYOR

İstihbaratın raporuna göre yaşları 13-17 arasında değişen 8 çocuk, IŞİD teröristleri tarafından tecavüz edilip telefona kaydedildi. Böylece bunlar IŞİD için savaşma zorunda bırakılıyor. Bazı çocuklar ise kendi aileleri tarafından IŞİD teröristlerine emanet ediliyor. Bunun karşılığında 3000 Dolara kadar uzanan para alınıyor.

Bild'in haberine göre, IŞİD Türkiye'de gündelik hayatta zaten var. Kendi sosyal ağlarıyla kendine yeni militanlar buluyor ve sokaklarda kendi reklamlarını yapabiliyorlar.

IŞİD'İ KONTROL ALTINA ALAMIYORUZ

İstihbarat raporuna göre, "Haziran sonu bir olay meydana geldi. Bir tüccar yüksek sesle bağırarak 'Siz insan değilsiniz, sizin inandığınız İslam'a ben inanmıyorum' diyerek şikayetçi oldu. Sonra IŞİD'lı insanlar adamın boynunu vurdu. Bu olay Mahkemede anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada öldü diye sonuçlandırıldı.

Rüşvetçi sınır görevlileri IŞİD teröristlerini rahatlıkla sınırdan geçiriyorlar.

Bild'de yer alan korkutucu istihbarat raporunun en önemli cümlesi, "IŞİD çok güçlü oldu ve biz onları kontrol altına alamıyoruz"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır?
500

Yorumlar (64)

keyaksar:

turkoların hepsi işit hayranıdır türkler ilkesizdir. korkak oldukları için arapları kürtlere karşı saldırtırlar

30
18
yanıtYanıtla
hakan TÜRK:

türkolar sana bir şeyler yapmış belli bu yüzden türkçe yazıyon ırkını bilmiyom ama korkak oldugun türkçe yazdıgından belli bir yazın olsaydı burda dilinle yazardın

yanıt0
yanıt0
KEYAKSAR:

hezar salın em hemwelatîyên hevin, hî hêjî zimanê me nizanin. min ji were alîkarî kir xwest bi zimanê we binivisim. ji bo hûn fêmkin.

yanıt0
yanıt0
svm:

Savaşmayı tercih etmeyip de arkasına baka baka türkiyeye kacan kürtler korkak değil de onlara kucak acan türkler korkak öyle mi? senin gibi kapasitesizlere acıyorum. .

yanıt0
yanıt0
DAYI OGLUUUU:

BENDE ARTIK ISIT CIYIM BÖY LE IFTIRAYA KARSI REZILLER

15
25
yanıtYanıtla
soran adam:

Sen ordamiydin akilsiz zavali?

yanıt0
yanıt0
baba:

düsmanimda olsa IFTIRA ATAMAM BATILI SEREFSIZLERIN IDDASI ALCAKCA DINIMIZLE ALAY EDIYORLAR NERDEYSE BENDE ISIT CIYIM DIYESIM GELIYOR

7
26
yanıtYanıtla
konuşdu bizim dalyarak:

yalancının

10
17
yanıtYanıtla
keyaksar:

tc kobaniye peşmerge ve pyd yardımını engelliyor. herkes bilsinki orda bi katliam olursa türkiyeyi yıkarız

9
16
yanıtYanıtla
cvt:

keyaksar malı bakıyorum da senin hayal gücün cok geniş. sen elini kaldırmadan o eli kırarlar

yanıt0
yanıt0
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title