Haberler

Türkiye Cumhuriyeti'nin Yeni Uçağı TC-TUR Yarın Sabiha Gökçen'e İnecek

Güncelleme:

Modifikasyonu 2,5 yılda tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni uçağı TC-TUR tescilli Airbus A330-200 Prestige, yarın İstanbul'a iniyor.

TC-TUR, Erdoğan’ın Çankaya’da devir teslim törenine katıldığı dakikalarda Türkiye’ye gelmek üzere ABD’nin San Antonio Havalimanı'ndan havalandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni VİP uçağının yarın saat 07.00’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inmesi bekleniyor.

Kokpit.aero internet sitesinin haberine göre, Airbus’ın Toulouse’daki imalat hattından 2012’de çıkan uçak, daha sonra kabin modifikasyonu için San Antonio’daki Gore Design şirketine gönderilmişti. TC-TUR tescilli A330-200’ün kabini 90 koltuklu tasarlandı. İçinde toplantı salonu, özel yatak odasının bulunduğu uçağın teslim alınması, test uçuşlarının ardından THY tarafından yapıldı.

SABAH İSTANBUL'DA OLACAK

Çağrı kodu 'THY6901' olan uçak,bugün yolu çıkmak üzere Türkiye saati ile 17.23’te kapı kapadı. San Antonio’dan 17.40’ta havalandı. 3 pilotun yanı sıra 10 kişilik THY Teknik Ekibi’ni de taşıyan uçak, toplam 13 saat sürmesi planlanan uçuşun ardından saat 07.00’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmese bekleniyor.

Dışı beyaz olan uçak, burada THY HABOM hangarına alınacak. Gümrükleme işlemlerinin tamamlanmasının ardından burada boyama işlemleri gerçekleştirilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabiha Gökçen San Antonio İstanbul Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (24)

CSR:

bU UÇAĞI İYİ ARAŞTIRMAK LAZIM Zaten yüce RABBİM bize bir dürüst kulunu gönderdi onuda kaybetmek istemeyiz. . . . Sen başımızdan eksik olma

39
41
yanıtYanıtla
sakaryalı:

yakışır büyük lidere helali hoş olsun çapulcularda kıskancından çatlasın.

43
36
yanıtYanıtla
LALE:

ACABA MİLLETİN DURUMU ORTADAYKEN MİLYON DOLARLAR HARCAYIPBÖYLE BİR UÇAĞI MODİFE ETMEK ŞART MIYDI?

26
28
yanıtYanıtla
anteplim@m.m:

Soru 1 akp hukumeti kactane fabrika yapti issiligi azaltmak ici

19
19
yanıtYanıtla
yilmut:

zengin ülke olmak işte böyle bir şey. . . . !!! doğuda insanlar elektrik faturalarını ödeyemedikleri için birkaç gündür yol kapatıyorlar. . . geçim standartlarımız yüzde 25 gerilemiş. . . gayrisafi hasıla düşmüş. . ama fuzuli harcamalarımız maşallah almış başını gidiyor. . . . uçağa gerek varmıydı yokmu du onu bilemem. . . ama BİZ ZENGİN ÜLKEYİZ NETİCEDE. . .

16
14
yanıtYanıtla
hdgr:

bu kadar yoksulluğun olduğu ülkede bu uçakla gariban halkamı hava atılacakanlamadığım nokta şu köylü mehmet ağa ayda bir kere şehre gidecek gitsem mi gitmesem mi diye kara kara düşünür ama cumhurbaşkanının lüx araçlarla yaptığı dünya turlarından zevk alır o bizi yurt dışında temsil ediyo koca cumhurbaşkanı benim gibi olacak değil ya der ö böyle başa böyle tarak benim hakkım varsa bu uçakta helal etmiyorum gerçi size göre benim hakkım yoktur ben çapulcuyum

20
9
yanıtYanıtla
size kalsaramazan5100@hotmail.com:

haklısın sizin gibi gezi kafalara kalsa uçak almayalım havalimanı köprü kanal yapmayalım sizin istek listeniz buydu degilmi sırf sizin gibi düşünmediği için bu ülkenin cb nı at arabasıylamı gezsin yapsın yurt dışı seyehati gerci neden ülke dışına çıksınki 814bin km neyimize yetmiyoki degilmi içerden çıkmayalım darbe olsun kriz olsun üretmeyelim sadece tüketelim bunları düşünenler bilgisayar tuşlarına nasıl basıyo acaba yoksa toynaga göre klavyemi yapıldı

yanıt0
yanıt0
KARMATİONozkan_1126@hotmail.com:

Kimse almasın demiyor alsında 400 trilyon harcayıp almasın onun parasını çıkarmak için halkın tasarruf yapması için çaba harcıyorlar cepten harcayıpta mı hediye ettiler devlete burda herkesin kızmaya ya da sevinmeye hakkı var ama yazık günah g 20 deyiz g 8 deki ülkelerde bile yok ki onların halkı bizden zengin sizin anlamadığınız nokta neden bu kadar lükse gerek duyulduğu????

yanıt0
yanıt0
M.hanifi:

Ben erdoganin yerinde olsam bu ucaga guvenmem, ABD deki teknoloji ile bunun her yerine dinleme cihazlari koymus olabilirler yada istedigi zaman istedigi yerde dusurebilecek cihazlar koymus olabilirler, ABD dir bu hic bizaman guvenilmez

28
0
yanıtYanıtla
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

ABD ne hic guvenilmez o dediklerinin hepsini yapar. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title