Haberler

Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni 59-48 Yendi

Güncelleme:

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni 59-48 mağlup ederek grubunu lider bitirdi.

Potanın Perileri seriye bağladı! Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası E Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşan Ay Yıldızlılar, rakibini 59-48 yenerek grubu lider tamamladı.

Potanın Perileri, Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonsı E Grubu'ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı.

NEVRİYE YILMAZ YILDIZLAŞTI!

Milliler, güçlü rakibini 59-48 mağlup ederek E Grubu'nu lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi. Nevriye Yılmaz 23 sayı, 8 ribaundla yıldızlaşırken, Işıl Alben de 11 sayı ve 11 asistle double double yaptı. Maçın ilk çeyreğinde iki takım da skor üretmekte zorlanırken, Potanın Perileri ilk çeyreği 11-10 önde kapattı. İkinci çeyrekte Nevriye Yılmaz'la sayılar bulan Ay Yıldızlılar, savunmada istediklerini sahaya yansıtamasa da soyunma odasına 26-25 üstün gitti.

SON ÇEYREĞE FARKLA GİRDİK

Üçüncü çeyrekte savunma sertliğini artıran Milliler, Nevriye Yılmaz, Işıl Alben ve Şaziye İvegin ile skor üretmeye devam etti. Üçüncü çeyreğin bitimine 4 dakika kala skoru 36-26'ye getiren Potanın Perileri farkı çift hanelere taşıdı. Bu çeyrekte Çek Cumhuriyeti'ne sadece 5 sayı şansı tanıyan Ay Yıldızlılar son çeyreğe 14 sayılık avantajla girdi: 44-30.

SON SÖZÜ AY-YILDIZLILAR SÖYLEDİ

Son çeyreğe de hızlı giren Potanın Perileri, Stejskalova'nın sayılarına engel olamayınca bitime 5 dakika kala Çek Cumhuriyeti skoru 51-41 yaparak farkı 10 sayıya indirdi. Bitime 3 dakika kala Çek Cumhuriyeti farkı 5 sayıya kadar indirmesine rağmen kontrolü elinde tutan Ay Yıldızlılar, Birsel Vardarlı'nın üst üste bulduğu basketlerle arayı yeninden açtı ve maçı da 59-48 kazandı.

Milliler'de Nevriye Yılmaz 23 sayı, 8 ribaundla yıldızlaşırken, Sanders 12 sayı, 6 ribaund, Işıl Alben de 11 sayı, 11 asist ve 5 ribaundla galibiyetle büyük pay sahibi oldu. Çek Cumhuriyeti'nde Stejskalova 12 sayı, 2 asistle mücadele etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Nevriye Yılmaz Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

alma:

KIZLAR SİZLER GURURUMUZSUNUZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN. BU GÜZEL HABERLERDE OLMASA RUHUMUZ İYİCE KARARACAK. TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE.

3
1
yanıtYanıtla
Laz zo.:

Helal hepinize , helal bize , zaten güclerinden şüpem yoktu şimdi hiçç şüpem yok . sizin şampıon olarak dönmenizi dileğimle , , , ÇOK KURURLU VE ŞANSLIYIZ SİZİNLE. başarılar.

3
0
yanıtYanıtla
Ad:

kısa saçlı evlimi acaba

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title