Haberler

Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2013 İçin Geri Sayım Başladı

Çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin belirlendiği Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2013 (Türkiye Call Center Awards 2013) için geri sayım başladı.

Çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin belirlendiği Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2013 (Türkiye Call Center Awards 2013) için geri sayım başladı. Başvurular devam ederken yarışma kategorilerinin ve başvuru kriterleri 18 Nisan'da çağrı merkezi sektörünün buluşmasına sahne olan bir toplantıyla tanıtıldı.

Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2013 bilgilendirme ve tanıtım toplantısı niteliğindeki sektör buluşması sektörden 70 kadar üst düzey temsilcinin katılımıyla Divan İstanbul City'de yapıldı. Ödül töreni öncesinde düzenlenen toplantıda jüri üyeleri katılımcı ve adayların Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2013 ile ilgili sorularını yanıtladı.

IMI Conferences tarafından Turkcell Global Bilgi sponsorluğunda bu yıl 8. kez gerçekleştirilen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'ne ilk kez 2006 yılında imza atan IMI Conferences Genel Müdürü Meltem Karateke, "2006 yılında organizasyon için ilk adımları attığımızda, ülkemizde henüz emekleme döneminde olan bir çağrı merkezi sektörü vardı. Geçtiğimiz 7 yıl içerisinde sektörde koltuk sayısı 58 bine; çalışan sayısı ise 67 bin seviyelerine ulaştı. Bu süre içerisinde çağrı merkezi pazarının büyüklüğü, bilişim ve haberleşme teknolojileri sektörünün hacmi hesaplanırken göz ardı edilemeyecek kadar önemli bir ekonomik büyüklüğe ulaştı. Bugün çağrı merkezi sektörü, pek çok sektörün müşteri ilişkilerinden kurumsal itibarına her alanda önemli bir rol oynamaktadır. Sektörün en iyilerinin seçildiği etkinliğimizin de katkısıyla çağrı merkezi sektörünün her geçen gün rüştünü daha da ispat etmesinden dolayı mutluluk duyuyorum" dedi.

Bu yıl da her biri sektörün seçkin yöneticilerinden oluşan 24 jüri üyesinin yer aldığı Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri Değerlendirme Kurulu Başkanı Yasemin Deniz Saral; Çağrı Merkezi sektörünün önemli bir gelişim süreci içinde olduğunu, bu süreçte Çağrı Merkezi Ödüllerinin gelişimin teşvik edilmesi ve sektörel motivasyonun sağlanmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2013 Değerlendirme Kurulu

Ali Dülgeroğlu, Genel Müdür, Assistt Müşteri Hizmetleri

Alp Kohen, Kurucu Ortak, UNIQ

Aslıhan Tan, Genel Müdür / Teleperformance Türkiye

Bahadır Pekkan, Genel Müdür, Turkcell - Global Bilgi

Başak Soykan, Yönetim Kurulu Üyesi, Trade Resources Company

Binnur Okumuş, Çağrı Merkezi Direktörü, HSBC

Cemal Akar CEO, Tempo İletişim

Ege Eşbeoğlu, CEO, Desmer Bilgi ve İletişim

Ender Durukan, Bölüm Başkanı, Akbank Çağrı Merkezi

Hakan Çelik, Müşteri Hizmetleri Bölüm Başkanı, Vodafone

Levent Burak Demiralp, CEO, Speak

Metin Tarakçı, Genel Müdür, Callpex

Nil Keskin Keleş, Türkiye ve MENAT Bölgesi Müşteri İlişkileri Direktörü, DHL

Orçun Onat, Genel Müdür Yardımcısı, Müşteri Hizmetleri, AVEA

Orhan Akbulut, CEO, Atos Türkiye

Pembe Candaner

S. Rengin Ağılönü, Genel Müdür, ERİŞİM Müşteri Hizmetleri A.Ş.

Sinan Dumlu, Genel Müdür AVAYA, Türkiye, Mısır, Libya

Tarkan Ersubaşı, CEO, Procat, Speechouse, Call Center Hotel (CCH),

Tolga Başarır, CMC Turkey, Genel Müdür

Türker Erkin, CEO, CCR

Yakup Doğan, ADK Genel Müdür Yardımcısı, Yapı Kredi Bankası

Yasemin Deniz Saral ( Değerlendirme Kurulu Başkanı)

Kubilay Güler, Bankacılık Operasyonları ve Destek Hizmetlerinden Sorumlu G.M.Y, TEB

Nezih Eşal, Bölge Genel Müdürü (Müşteri Hizmetleri, NCR, ( Onursal Başkan)

*Değerlendirme kurulu üyeleri alfabetik olarak sıralanmıştır.

Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri 2013 Ödül Kategorileri

1. En İyi Çağrı Merkezi

+ 500 En İyi Çağrı Merkezi

100-499 En İyi Çağrı Merkezi

100 En İyi Çağrı Merkezi

2. En İyi Çağrı Merkezi Eğitimi

3. En İyi Çağrı Merkezi Performans Gelişimi

4. En İyi Müşteri Deneyimi

5. Teknolojinin En İyi Kullanımı

6. Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi

7. En İyi Takım Lideri

8. En İyi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 9. En Yaratıcı Çağrı Merkezi Uygulaması

10. En İyi Çağrı Merkezi Ortamı

11. En İyi Telemarketing & Sales Kampanyası

Detaylı bilgi için: http: //turkeycallcenterawards.com/2013/ adresini ziyaret ediniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Meltem Karateke İstanbul Türkiye Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title