Haberler

Türkiye Bisiklet Şampiyonası Kapanış Etabında İkinci Gün Yarışları Yapıldı

– ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Bisiklet Yarışları Şampiyonası'nın 6'ncı Ayak Final Yarışları'nda ikinci gün heyecanı yaşandı.

– ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Bisiklet Yarışları Şampiyonası'nın 6'ncı Ayak Final Yarışları'nda ikinci gün heyecanı yaşandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Calypso Sports'un Serik Belediyesi desteğinde düzenlediği Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nın kapanış etabının ikinci gününde 230 sporcu Lara Kundu turizm yolunda pedal çevirdi. Günün ilk yarışında 121 kilometrelik genç erkekler ferdi klasman yarışında Kocaeli Brisa Spor Kulübü'nden Eşref Batuhan Pekcan birinci olurken, Torku Şeker Kulübü'nden Halil İbrahim Dilek ikinci, Kocaeli Brisa Spor Kulübü'nden Onur Turgut üçüncü oldu. Genç erkekler etabı takım klasmanda Kocaeli Brisa Spor birinci, Torku Şeker ikinci, Kapadokya Bisiklet Spor üçüncülüğü elde etti.

60 kilometrelik yıldız A kategorisinde Konya Büyükşehir Belediyespor'dan Yusuf Arı birinci, Konya Çumra Belediyespor'dan Atilla Selçuk ikinci, Konya Selçuklu Belediyesi'nden Hakkı Çelikel üçüncü sırada yer aldı.

60 kilometrelik büyük kadınlar kategorisinde Kocaeli Brisa Spor'dan Cansu Türkmenoğlu birinci sırada yer alırken, takım arkadaşı Beyza Kahveci ikinci, Alanya Doğa Sporları Kulübü'nden Ayşe Çakır üçüncü oldu.

Günün son yarışında 60 kilometrelik genç kadınlar kategorisinde Karaman Gençlik Spor Kulübü'nden Selver Sezer ilk sırada yarışı tamamlarken, bu sporcuyu Karaman Performans Spor Kulübü sporcuları Fatma Sezer ve Büşra Kızıl takip etti.

'BU YILI İYİ ŞEKİLDE GEÇİRDİK'

Yarışları takip eden Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, "Son yıllarda yol yarışlarında ülke olarak Balkan ülkelerinin önünde gidiyoruz. Gittikçe gelişen bir bisiklet ailesi var, olimpiyatlarda bu yıl yine yer aldık. Yol bisikletinde 72'den sonra olimpiyata gidilmemişti. Bu yılı iyi bir şekilde geçtik" diye konuştu.

Federasyon Başkanı Müftüoğlu, Serik'te bu yarışı ilk kez organize ettiklerini de anlatırken, "Özellikle turizme katkı sağlaması, farklı alanlardaki turizmi geliştirme amacıyla bunun bir başlangıç olması için bu yarışı buraya aldık" dedi.

Yarışlar yarın 46 kilometre büyük erkekler, 33 kilometre master A ve master B, 33 kilometre kadınlar ve genç kadınlar, 26 kilometre yıldız kadınlar, 33 kilometre yıldız A, 28 kilometre yıldız B ve 41 kilometre genç erkekler kriteryum yarışlarıyla sona erecek.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title