Haberler

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Adanaspor’un antrenörü Cengiz Karadağ, Tüyap Büyükçekmece ve Best Balıkesirspor maçlarının kendi seviyelerini ve eksiklerini görmeleri açısından önem taşıdığını söyledi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Adanaspor'un antrenörü Cengiz Karadağ, Tüyap Büyükçekmece ve Best Balıkesirspor maçlarının kendi seviyelerini ve eksiklerini görmeleri açısından önem taşıdığını söyledi.

Cengiz Karadağ, iki haftadır başında olduğu ve henüz yenilgi görmeyen takımıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

İyi bir kadroya sahip olduklarını, oyuncularına çok güvendiğini ancak takımda bazı konularda eksiklerin olduğunu belirten Karadağ, "Geldiğimizden bu yana iki maç oynadık. Bu süreçte savunmamızı daha iyi seviyeye getirmeye çalıştık. Bunu yapmaya çalışırken kayıp yaşamamamız sevindirici. Ancak savunmamızın daha da iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda daha fazla çalışacağız" dedi.

Ligde maç ayrımı yapmaksızın her maçta sadece kazanmayı düşündüklerini ifade eden Karadağ, "Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Her maçta kendimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Önümüzde zorlu iki maç var. Önce Tüyap Büyükçekmece ile evimizde oynayacağız, ardından ise Best Balıkesir deplasmanına gideceğiz. Bu maçlar kendi seviyemizi ve eksiklerimizi görmemiz adına çok büyük önem taşıyor. Bu süreci güzel bir şekilde geçeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Karadağ, Pazar günü, Menderes Spor Salonu'nda saat 17.00'de oynayacakları Tüyap Büyükçekmece maçına Adanalı basketbolseverleri davet etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cengiz Karadağ Büyükçekmece Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title