Haberler

Türkiye, 'Anne' Dizisindeki Beren Gökyıldız'ın Performansını Konuşuyor

Güncelleme:

Dün akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı tahtından eden 'Anne' dizisinin çocuk oyuncusu Beren Gökyıldız, performansıyla mest ediyor.

Beren Gökyıldız 2009 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Şu anda ilköğretim eğitimine devam ediyor.

HER ŞEY 'KOCAMIN AİLESİ' DİZİSİYLE BAŞLADI

Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Kocamın Ailesi' dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazandı.


GÜLDÜY GÜLDÜY'DE ROL ALDI

Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Gökyıldız, Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da da rol aldı.


'ANNE' DİZİSİNDE ZİRVE YAPTI

Şu anda Star TV ekranlarında yayınlanan 'Anne' dizisinde Melek Akçay karakterini canlandıran Beren Gökyıldız, Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı seti paylaşıyor.


BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ

Gonca Vuslateri'nin "Çok sert sahnelerimiz oluyor Beren ile. Dram çekiyoruz ama çok gülen bir set. Ağır sahnelerde bir etkileniyorsun tabii, ama Beren benden daha fazla oyuncu. 9 yaşından beri oyunculuk eğitimi alıyorum, Beren kadar farkında olmadım bunun bir oyun olduğunun..." dediği Beren adeta büyümüş de küçülmüş bir yıldız.





Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Fox Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title