Haberler

Turkcell Platinum'dan Hafta Sonu Ayrıcalıkları

Turkcell Platinum, hafta sonunda indirimli kahvaltı, ücretsiz spor salonu girişi, hediye kahve, sinema bileti ve etkinliklere indirimli bilet alma imkanı sağlıyor.

Turkcell Platinum, hafta sonunda indirimli kahvaltı, ücretsiz spor salonu girişi, hediye kahve, sinema bileti ve etkinliklere indirimli bilet alma imkanı sağlıyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Platinum, "Platinum Hafta Sonu" ayrıcalıkları kapsamında Beyaz Fırın ve Divan gibi mekanlarda kahvaltıda yüzde 25'e kadar indirim, Cup Of Joy ve MOC İstanbul gibi yeni nesil kahvecilerde hediye kahve, Cinemaximum'larda sinema bileti hediyesi ve Jatomi'lerde ücretsiz spor salonu girişi gibi ayrıcalıklar sunuyor.

Çeşitli kültür-sanat etkinliklerinde de Platinum Hafta Sonu dahilinde indirim uygulanıyor. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 7-8 Kasım tarihlerinde sahnelenecek Romeo&Giulietta gösterisi, Platinum Hafta Sonu ile yüzde 25 indirimli izlenebilecek.

Platinum dünyasını daha çok Turkcell'linin deneyimleyebilmesi amacıyla Platinum Hafta Sonu ayrıcalıklarından yıl sonuna kadar Turkcell Profesyoneller Kulübü üyeleri ve kurumsal hat sahipleri de faydalanabilecek. Turkcell Platinum hat sahipleri, hafta sonu ayrıcalıklarından faydalanmak için Apple Store ve Google Play Store üzerinden Turkcell Platinum Uygulaması?'nı indirerek şifre alabiliyor. Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerinin ve kurumsal hat sahiplerinin ise şifrelerini almak için HAFTASONU yazıp 2222'ye göndermeleri yeterli oluyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cinemaximum İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title