Haberler

Türkan Şoray 'Yılın Annesi' Seçildi

Türk Sinemasının “Sultanı” Türkan Şoray Balıkesir’de Doğa Koleji’nin misafiri olurken, Şoray ’Yılın Annesi’ seçildi.

Türk Sinemasının "Sultanı" Türkan Şoray Balıkesir'de Doğa Koleji'nin misafiri olurken, Şoray 'Yılın Annesi' seçildi.

Balıkesir'de Doğa Koleji'nin 'Anneler Günü' dolayısı ile düzenlediği etkinliğe gelen Türkan Şoray öğrenci ve velilerin büyük ilgisiyle karşılandı. Doğa Koleji tarafından 'Yılın Annesi' seçilen Türkan Şoray öğrencilerle bir araya geldi. Balıkesir Doğa Koleji'nde Türkan Şoray için bir dizi etkinlik düzenlendi. Okul öğrencileri tarafından şiir dinletisi, Türkan Şoray için sokak röportajları, drama gösterisi ve Müzik korusu ile Soma'da hayatını kaybeden madenciler için bir tiyatro oyunu sahnelendi. Etkinlik sonrası Türkan Şoray ile de röportaj yapan öğrenciler, Şoray'ı sorularıyla terletti.

Doğa Koleji'nde öğrencilerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Sinema sanatçısı Türkan Şoray, "Her şeyden önce anne kimliğimle buradayım. Bu anlamlı gün için buradayız. Zannediyorum anneler var burada değil mi? Annelerin en büyük mutluluğu çocuklarınla iftihar etmek. Gençlerimizin burada hazırlıklar yapması ve sokak röportajları beni çok mutlu etti. Hepsini gerçekten kutluyorum. Doğa Koleji'nin özgüvenli bir gençlik yetiştirdiğini görüyorum. Çok yetenekliler. Onun için eğitim ne kadar önemli bunu bir kere daha farkettik. Eğitime gönül verenleri de kutluyorum. Eğitimi çok önemsiyorum. Her şey eğitimle güzelleşebilir. Onun dışında bugün burada olmaktan çok duygulandığımı belirtmek istiyorum. Tüm öğrencilerimizi tek tek öpüyorum" dedi.

Etkinlik sonunda öğrencilerle toplu fotoğraf çektiren Türkan Şoray'a Doğa Koleji idarecileri tarafından teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkan Şoray Doğa Koleji Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title