Haberler

Türk Telekom İl Müdürü Gezer'in Basın Toplantısı

Türk Telekom Hatay İl Müdürü Ramazan Gezer, Türkiye Genelinde Başlatılan Kampanyalarla Vatandaşlara Borç Ödemede Kolaylık Sağladıklarını ve Kampanyalar Sayesinde Daha Kaliteli Hizmet Sunacaklarını Söyledi.

Türk Telekom Hatay İl Müdürü Ramazan Gezer, Türkiye genelinde başlatılan kampanyalarla vatandaşlara borç ödemede kolaylık sağladıklarını ve kampanyalar sayesinde daha kaliteli hizmet sunacaklarını söyledi.

İl Müdür Yardımcısı Ahmet Ali Gedik, Pazarlama Müdürü Sevgi Gündüz ve İskenderun İlçe Müdürü Beyhan Ünal ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Gezer, "Tatlıya Bağlayalım Kampanyası" ve yeni fiyat tarifesiyle ilgili bilgi verdi. Kampanyayla vatandaşlara borçlarını ödeme noktasında büyük kolaylık sağladıklarını belirten Gezer, "Türk Telekom, telefon borçlarını ödeme zorluğu içine girmiş ve bu yüzden telefonları kapanmış 2 milyona yakın abonesine borç faizi indirimi uyguluyor. Yıllardır borç faizleriyle 5-6 kat artan faturalarını ödemek isteyen kullanıcılarımız, 8 Ocak-28 Şubat 2007 tarihleri arasında birikmiş faizlerini peşin ödemelerde yüzde 90'a varan indirimlerle ödeyerek, borçlarından kurtulacak. İsteyen abonelerimiz borçlarını taksitler halinde de ödeyebilecek. Bu kampanyadan Eylül 2006'dan önce telefonları kapatılmış ve dosyaları icraya intikal etmiş olan kullanıcılarımız faydalanacak. Hatay'da şu anda 285 bin aktif kullanıcımız var. Bunun yanı sıra telefonları kapatılmış 25 bin kullanıcımızın borç takibi icra kanalıyla devam etmektedir. 25 bin borçlu abonemizin, bize olan toplam borcu faiz hariç 5 milyon YTL'yi bulmaktadır. Biz var olan bu borcun en az yüzde 40'ını tahsil etmeyi hedefliyoruz. Vatandaşın 'Tatlıya Bağlayalım Kampanyası'ndan haberdar olabilmesi ve faydalanabilmesi için Hatay'da 20 bin el ilanı bastırdık" dedi.

Türk Telekom'un, ulusal, uluslararası ve cep telefonu görüşmelerinde şimdiye kadar yapılmış en büyük indirimlerden birini hayata geçirdiğini vurgulayan Gezer, "1 Mart 2007 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni fiyat tarifesiyle şehirlerarası aramalar şehir içiyle aynı fiyata getiriliyor. Bundan böyle İstanbul-Ankara veya Edirne-Ardahan arasında yapılan telefon konuşmaları şehir içi tarifeden ücretlendirilecek. Uluslararası ve cep telefonu görüşmelerinde de büyük indirimler yapılacak. Vatandaşlarımız Türk Telekom ayrıcalığıyla iletişim kurmanın rahatlığını yaşayacak" şeklinde konuştu.

(OK-MT-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title