Haberler

Türk Sağlık-Sen Başkanı Kahveci: Üyelerimiz En Sağlıklı Kararı Verir

Güncelleme:

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "Ülke için en sağlıklı karar ne ise üyelerimiz onu değerlendirir, o kararı verirler diye düşünüyorum" dedi.

TÜRKİYE Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Anayasa değişikliği teklifiyle ilgili, "Ülke için en sağlıklı karar ne ise üyelerimiz onu değerlendirir, o kararı verirler diye düşünüyorum" dedi.

Önder Kahveci, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. Türkiye Kamu Sen'in milli bir kuruluş ve sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen Kahveci, "Bu milletin birliği, beraberliği, devletimizin bekası bizim için çok önemli değerler. Onun için şehit ailelerimizi, şehitlerimizi biz her imkan buldukça yad ediyoruz, ailelerini ziyaret ediyoruz, onları yalnız bırakmıyoruz" dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine Anayasa değişikliği teklifine ilişkin de görüşlerini aktaran Kahveci şöyle dedi:

"Biz sendikayız, biz sivil toplum örgütüyüz. Zaman zaman ülke gündemiyle ilgili yaşanan konularla ilgili Türkiye kamuoyuna görüşlerimizi ifade ediyoruz. Şuan itibariyle Anayasa değişikliği Türkiye'de uzunca süredir tartışılıyor. TBMM'de de görüşmelerin son aşamasına gelindi. Milletin iradesine başvurulduğu süreç içerisinde bu konuyla ilgili Türkiye Kamu- Sen olarak bir şeyler söyleriz. Şu anda referandum sürecine dahil olmuş değil Anayasa değişikliği. İnşallah Meclis'ten geçtikten sonra da bu konuyla ilgili Türkiye Kamu-Sen de üyeler adına kurum adına bir şeyler ifade eder. Bizim Sağlık Sen'in 100 bin üyesi var. Türkiye Kamu-Sen'in 430 bin üyesi var. Farklı dünya görüşüne sahip insanlar var neticede burada. Farklı siyasi düşünceye sahip insanlar var. O insanlarımız düşünüp kararını verecektir, hepsi eğitimli insanlar. Ülke için en sağlıklı karar ne ise üyelerimiz onu değerlendirir, o kararı verirler diye düşünüyorum."

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Önder Kahveci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title