Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı - Hakkari/

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172'nci yıl dönümü Bitlis ve Hakkari'de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172'nci yıl dönümü Bitlis ve Hakkari'de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Bitlis

Emniyet Müdürü Fatih Kaya'nın, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyduğu tören, daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Hakkari

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, şube müdürleri ve polisleri makamında kabul etti.

Toprak, burada yaptığı konuşmada, polis teşkilatının vatandaşın ve ülkenin asayişini temin yönünde büyük bir çaba içerisinde olduğunu söyledi.

Polis teşkilatının, gerektiğinde canlarını vermekten bir saniye bile tereddüt göstermeyen kahramanlardan oluşan bir teşkilat olduğunu ifade eden Vali Toprak, şöyle dedi:

"Çalışmalar ve operasyonlar esnasında birçok şehidimiz oldu. Bir çoğuna ben de tanık oldum. Bu bize tarifsiz üzüntü ve acı vermekle beraber ülkemizin bekası, bayrağımızın özgürce semalarımızda dalgalanması için yerine getirilen bu görev, ayrıca onlara dünya ve ahirette en yüksek makam olan şehitlik makamını getirdi. İnanıyoruz ki Allah'ın izniyle hepsi cennetteler."

Polisin Hakkari'de çok önem arz eden çalışmalara imza atığını vurgulayan Toprak, son 1,5 yıldır ilde kayda değer bir sıkıntı yaşamadıklarını kaydetti.

"Arkadaşlarımız kendileri açısından ve savunma, taarruz ile operasyon açısından da hiç hata kaldırmayacak bir bölgede görev yapıyor." ifadesini kullanan Vali Toprak, şunları söyledi:

"İzlediğim, denetlediğimiz ve gördüğümüz kadarıyla arkadaşlarımız bunun bilincinde olarak çok dikkatli, hassas ve tetikte olarak görevlerini icra ediyor. Allah'a şükürler olsun ki benim görev yaptığım son 10 ayda hain ve kalleş bir patlama dışında bir olaya da meydan vermediler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bütün birimlerdeki, şubelerdeki arkadaşlarımız kendi alanlarında titizlikle çalışmalar yürütüyor, analizlerini yapıyor, tedbirlerini alıyor. Fakat bu bize bir rehavet getirmiyor, getirmemesi lazım. Arkadaşlarımız da bunun bilincinde. En ufak bir dikkatsizliğin, kayıtsızlığın nelere mal olabileceğini en iyi bilen teşkilatın, emniyet teşkilatımız olduğuna inanıyorum. Ne kadar rahat bir ortam olursa olsun her tehlikeye, her türlü kalleşliğe hazır ve tetikteler. Bundan hiçbir şüphemiz, endişemiz yok."

Bu arada, Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri de kentte esnaf ve vatandaşa karanfil dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Hakkari Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
title