Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Sivas'ın Ulaş ve Şarkışla ilçelerinde tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Sivas'ın Ulaş ve Şarkışla ilçelerinde tören düzenlendi.

Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Ulaş İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Fahri Doğan tarafından karşılanan Altun, halkın huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür etti. Son dönemde artan terör olaylarına da değinen Altun, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden güvenlik güçlerinin kahramanca mücadelelerine sahne olmaktadır. Bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor ve görevi başındaki tüm polislerimize başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Şarkışla

Şarkışla Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve polisler Gülsu Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Tolunay, "Teşkilatımız iç güvenliği sağlama görevini 171 yıldan beri fedakarca sürdürmektedir." dedi.

Teşkilatın kuruluşunun yıl dönümünü kutlayan Tolunay, vazifesi başında şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet diledi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde pasta kesildi. Buradaki programa Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ramazan Ergel ve diğer davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Altun Şarkışla Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title