Haberler

Türk Kırtasiyeciler Dünyadaki Rakiplerine Meydan Okuyacak

Güncelleme:

Türk kırtasiyeciler güçlerini göstermek için sektörün dünyadaki en önemli fuarı Messe Frankfurt Paperworld 2016'ya çıkartma yapacak.

30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Frankfurt'da düzenlenecek olan Kağıt, Ofis Gereçleri ve Kırtasiye Ürünleri Fuarı Paperworld 2016'ya Türkiye'den 37 firma katılırken Türk kırtasiyeciler, fuarda yenilikçi ürünleriyle dünyadaki rakipleriyle kıyasıya yarışacak.

Kırtasiye sektörü adına dünyadaki en önemli fuar olan ve hacim bakımından ilk sırada yer alan Messe Frankfurt Paperworld 2016'nın önemine dikkat çeken Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkanı Vecdet F.Şendil, "Türkiye, bölge coğrafyasındaki tüm olumsuzluklara rağmen güçlü ekonomisi ile yıldızı parlayan bir ülke. Sektörümüz de yeni teknolojilere yaptığı yatırımlar, kaliteli ve özgün tasarımları sayesinde başta Çin olmak üzere özellikle Uzakdoğulu üreticilerin yarattığı rekabete rağmen Avrupa'nın vazgeçilmezi haline geldi. Bu fuarda da gücümüzü tüm dünyaya göstereceğiz" açıklamasını yaptı.

İstanbul öncesi prova!

TÜKİD olarak 31 Ocak'ta fuar çerçevesinde özel bir kokteyl de düzenleyeceklerini ve burada uluslar arası alıcıları ağırlayacaklarını belirten TÜKİD Başkanı Şendil, "Paperworld 2016, firmalarımız açısından 6-10 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek İstanbul Kırtasiye Fuarı için de prova niteliğinde olacak. Sektörün dünyadaki 3'üncü büyük fuarı olan İstanbul Kırtasiye Fuarı sektörümüz için büyük fırsatlar yaratacak" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Frankfurt İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title