Haberler

Türk Kalp Vakfı 'İyi Kalpli Ol' Ödül Töreni Yapıldı

Türk Kalp Vakfı 'İyi Kalpli Ol' ödül töreni yapıldı Türk Kalp Vakfı'nın 40. ve Kalp haftasının 27. yılı dolayısıyla düzenlenen 'İyi Kalpli Ol' ödül töreni Balmumcu Point Otel'de yapıldı.

Türk Kalp Vakfı'İyi Kalpli Ol' ödül töreni yapıldı

Türk Kalp Vakfı'nın 40. ve Kalp haftasının 27. yılı dolayısıyla düzenlenen 'İyi Kalpli Ol' ödül töreni Balmumcu Point Otel'de yapıldı.

Törene Türk Kalp Vakfı onursal başkanı Çetin Yıldırımakın, başkan Semramis Sekban, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, Yılmaz Ulusoy, Kasımpaşa spor Başkan Vekili Hilmi Öksüz, Galatasaraylı futbolcu Semih ile sanat ve spor dünyasından bir çok isim katıldı.

Törene davet edilen konuşmacılar kalp sağlığına gereken önemin verilmesi gerektiğine dair konuşmalar yaptıktan sonra ödül töreni yapıldı.

Törende Galatasaraylı Semih ödülünü kendisi alırken Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün ödülünü Ali Şen, Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın ödülünü de kulüp personeli Semih Usta aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Kalp Vakfı Galatasaray Balmumcu Ali Şen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title