Haberler

Beşiktaş'a özel uçak ANADOLUJET'ten

Güncelleme:

Türk Hava Yolları x Beşiktaş JK yaptığı anlaşma ile, Boeing 737-800 tipi uçağını siyah beyaz renklerle giydirdi.

TÜRK HAVA YOLLARI X BEŞIKTAŞ JK ÖNEMLI BIR ANLAŞMAYA IMZA ATTI

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İtalya'nın Napoli kentine gerçekleşen uçuş öncesinde, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra, Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyetin katılımıyla bir uğurlama töreni düzenlendi.

Törende konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı şunları kaydetti; "Türk Hava Yolları olarak bütün ekosistemimiz ile spora verdiğimiz destek her daim devam edecek. AnadoluJet markamızla gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği kapsamında, bundan böyle Beşiktaş'ın renkleri olan siyah - beyaz ile donattığımız uçağımız, tüm kafileyi gidecekleri her yere uçuracak. Türkiye'nin global markası olarak Beşiktaşlı futbolcularımızdan ricamız, özellikle Avrupa arenasında alacakları galibiyetlerle bizleri mutlu etmeleri. Beşiktaş'ı Napoli'ye, oradan galibiyetle dönecekleri inancı ile uğurluyoruz. Biz onları gidecekleri her yere uçuracağız, onlar da bizi zaferleriyle havaya uçuracak."

Türk Hava Yolları ile yaptıkları anlaşmanın Beşiktaş'ın kurumsal imajına katkı anlamında önemli bir adım olduğunu ifade eden Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ise tören esnasında; "Bundan sonra tüm seyahatlerimize siyah beyazlı renklerle ve logomuzla donatılan uçağımızla gideceğiz ve umuyorum ki nice zaferlerden yine bu uçakla döneceğiz. Deplasman yolculuklarımız Türk Hava Yolları kalitesi ile kara kartallara yakışır şekilde olacak. Ayrıca tıpkı yurt içinde olduğu gibi yurtdışında da bizi kendi kulüp otobüsümüz taşıyacak. Beşiktaş dünyanın her köşesinde örgütlenmiş, üzerinde güneş batmayan bir kurum ve en önemli varlığımız Beşiktaş'ın marka değeri. Bu değeri her platformda güçlü markalarla yaptığımız anlaşmalarla daha da yukarılara taşımaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Hava Yolları Beşiktaş Türkiye Napoli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title