Haberler

    Otomatik Silahlar Eşliğinde Futbol Maçı

    Güncelleme:

    Antalya'da Kepez-Serik maçının ardından hakemlerin sahayı çevik kuvvet eşliğinde ve silahların gölgesinde terk etmesi spor adına utanç verici bir görüntü oluşturdu.

    Türk sporunda her geçen gün artan şiddet, Antalya'da da geçtiğimiz hafta fotoğraf karelerine yansıdı. Süper Amatör Lig Play-Off'unda, lider Kepez ile ikinci Serik'i karşı karşıya getiren mücadelenin sonunda spora yakışmayan görüntüler ortaya çıktı.

    OTOMATİK SİLAHLAR EŞLİĞİNDE SAHAYI TERK ETTİLER

    Sabah'ta yer alan habere göre; maç içinde zaman zaman hatalı kararlar verdiği gerekçesiyle iki takım taraftarlarınca da eleştirilen hakemler A. Şeref Sarı, Gökhan Barçın ve Cüneyt Çetin, çevik kuvvet korumasında ve silahların gölgesinde sahayı terk etmek durumunda kaldı.

    TARAFTAR NEDEN ÖFKELİ?

    Futbolcular, teknik ekipler ve yöneticiler kadar hakemlerin de hata yapabileceğinin görmezden gelindiği Türk futbolunda artan şiddet ve tahammülsüzlük amatör maçlara kadar yansımış durumda.

    ANTALYA'YA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜ

    Burada, çevik kuvvet polisinin hakemleri koruma altına alış şekli değil, hakemlerin böyle bir önlem altında stadı terk etmesine gerek duyulmasını sağlayan nedenlerin eleştirilmesi gerektiği ifade ediliyor. Amatör bir maçta böylesine kin ve nefretin yeşil zemine yansıması, Antalya'ya da yakışan bir görüntü olmadığı şeklinde değerlendirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Antalya Kepez Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
    500

    Yorumlar (5)

    emre aydın Mobil-ANDROID:

    Kardeşim biz size söylüyoruz bu maç ve top işleri boş iş müslüman bir insan böyle boş işlerle uğraşmaz

    24
    3
    yanıtYanıtla
    Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

    Malesef her yerde kin ve nefret ekildi yapacak bir şey yok. Böyle bir iktidar da her şey normal

    12
    9
    yanıtYanıtla
    serikliMobil-ANDROID:

    tamam haksızlığa dayanamıyoruz. ama abartmışlar.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yuhya:

    Bu kadar Fanatiklik ne kardeşim Allah aşkına dünyada millet açlıktan sefaletten ölüyor yanıbaşımzıda savaşlar sürüyor bizimkilerde (Boş İnsanlar) hakem dövme derdinde neymiş Top oynuyorlarmış da Hakem yanlış karar vermiş bırakın bu boş işleri

    2
    0
    yanıtYanıtla
    kayamobilWeb@haberler.com:

    Saadet partisi meclise girince bunlar olmayacak .oylar saadet e

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title