Haberler

    Türk Futbolunda Gündem Yine Emre Belözoğlu

    Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçta Slaven Bilic'le tartışma yaşayan tecrübeli futbolcu, geçmiş dönemde de benzer olaylarla sıkça gündeme gelmişti.

    Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçın ardından medyada en çok tartışılan isimlerden milli futbolcu Emre Belözoğlu, kariyeri boyunca başarılarının yanı sıra saha içi ve saha dışı yaşadığı olaylarla da spor kamuoyunun en çok konuştuğu isimlerden biri oldu.

    Tecrübeli futbolcu, son olarak Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçın ilk yarısında siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Slaven Bilic'le tartışma yaşamıştı.

    Tartışma sırasında söylediği sözlerin yanı sıra devre arasında soyunma koridorlarında kullandığı ifadeler nedeniyle Beşiktaş Kulübü tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen Emre Belözoğlu, son yıllarda vukuatlarıyla ön plana çıktı.

    Yıldızının parladığı Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığı yıl İngiltere'nin Leeds United takımıyla deplasmanda oynanan maçta kırmızı kart gören Emre Belözoğlu, o dönem sarı-kırmızılı ekibi çalıştıran teknik direktör Fatih Terim tarafından sert bir şekilde oyun kenarına alınmış, bu görüntüler uzun süre gündemi meşgul etmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emre Belözoğlu Slaven Bilic Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title