Haberler

Türk Futboluna Şampiyonlar Ligi Müjdesi

Güncelleme:

UEFA ülkeler sıralamasındaki en yakın rakibimiz Yunanistan'ın Avrupa kupalarında tek temsilcisi kaldı.

Beşiktaş'ın galibiyet Trabzonspor'un ise mağlubiyetle kapadığı UEFA Avrupa Ligi'nde Yunan takımlarının aldığı sonuçlar Türk futbolunun yüzünü güldürecek.

SADECE OLYMPIAKOS KALDI

Dün gece kendi sahasında Guingamp'la karşılaşan PAOK, rakibine 2-1 mağlup olunca Avrupa Ligi'ne veda etti. Böylece ülke sıralamasında kıyasıya bir mücadele içinde olduğumuz Yunanistan'ın Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi olarak Şampiyonlar Ligi'nden UEFA Avrupa Ligi'ne geçiş yapan Olympiakos kaldı.

PUAN FARKI AZALMIŞTI

Bu hafta başında Yunanistan'la aramızdaki puan farkı 0.500'e kadar gerilerken, dünkü sonuçların ardından sıralamadaki yerimizi korumak adına önemli bir avantaj elde ettik.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yunanistan Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (50)

muro:

puan hezimetinin tek sebebi galatasaray. önüne her gelenden 4 yiyor. . . neyse ki bjk iyi iş çıkarıyor. . .

52
20
yanıtYanıtla
adbjkMobil-ANDROID:

beşiktaş lıyım en nefret ettigim takım galatasaray

32
26
yanıtYanıtla
SemsurMobil-IOS:

Diktatörler ülkeyi götürsün siz top Peşinde koşun

21
37
yanıtYanıtla
Ezelden TÜRKMobil-IOS:

Galatasaray'ı kotüleyenleredir sözüm göre göre bu seneyimi gördünüz bu zamana kadar kim topladı bu puanları Babanızın tarladan yetişmedi şike yapmasaydınızda Galatasaray'ın topladığı puanlara biraDa siz destek çıksaydınız yazık size

34
18
yanıtYanıtla
SABRİ SARI:

Beşiktaşın sayesinde ülke puanı arttı. Yunanistanın sayesinde artmış gibi göstermişsiniz, KARA KARTAL

45
6
yanıtYanıtla
beton Mobil-ANDROID:

bu puanı kara kargalara borçluyuz şüphesiz

10
37
yanıtYanıtla
ayşe:

Galatasaray yüzünden bu hale geldi. Galata her önüne gelenden asgari 4 gol yedi , doymadı gene yedi, doymadı Avrupa tarihinde en çok gol yiyen takımı oldu gene doymadı doyacak gibi de değil, ama onlar yedikçe puanlarımız düştü galatasaray kümeye düşmeli. . Ne mutlu Türküm Diyene

20
26
yanıtYanıtla
australia danmobilWeb@haberler.com:

Birde Besiktasi begenmezsiniz gozunuze dizinize dursun hainler

37
4
yanıtYanıtla
SeloMobil-IOS:

Allah gs daha beter etsin isi gucu birakmis fb ugrasmasin bidaha oynanan futbolla alinan galibete bakarsan simdi demmekki gs sike yapmis

15
26
yanıtYanıtla
adaletmobilWeb@haberler.com:

Rakiplerimize bak hele... nerden nereye... şikeyi kapatacağız diye türk futbolunu bu hale getirdiler

26
9
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title