Haberler

Türk Böbrek Vakfı ve Türkiye Futbol Vakfı Güçlerini Birleştirdiler -1

Türk Böbrek Vakfı ve Türkiye Futbol Vakfı güçlerini birleştirdiler Futbolu bırakmış ve böbrek hastalığı çekenler, Böbrek Vakfı'ndan ücretsiz olarak yararlanabilecekler Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk Birlikten kuvvet doğar Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Candemir Berkman Bize yardım elini uzatan Böbrek Vakfı'na ne kadar teşekkür etsek azdır Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de iki kurumun güçlerini birleştirmesiyle ilgili olarak, Üzerime düşen ne varsa yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim dedi.

Türk Böbrek Vakfı ve Türkiye Futbol Vakfı güçlerini birleştirdiler

Futbolu bırakmış ve böbrek hastalığı çekenler, Böbrek Vakfı'ndan ücretsiz olarak yararlanabilecekler

Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk Birlikten kuvvet doğar

Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Candemir Berkman Bize yardım elini uzatan Böbrek Vakfı'na ne kadar teşekkür etsek azdır

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de iki kurumun güçlerini birleştirmesiyle ilgili olarak, Üzerime düşen ne varsa yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim dedi.

Futbolu bırakmış ve böbrek hastalığı çekenler, Böbrek Vakfı'ndan ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Türk Böbrek Vakfı Genel Başkanı Timur Erk, Türkiye Futbol Vakfı ile bir destek anlaşması yaptıklarını belirterek, Böbrek Hastalığı çeken, eski ve emekli futbolculara yardımı bir görev sayarız dedi.

Böbrek Vakfı Binasında yapılan basın toplantısına, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de katıldı. Toplantıda söz alan Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Hayatını futbola adamış, böbrek rahatsızlığı çeken emekli ve eski futbolculara kapımız açıktır diye konuştu.

Obeziteye de dikkat çeken Erk, Tuz, ve şekerden uzak durunuz. Bol su içip böbreklerinize hayat vermeyi unutmayınız dedi.

Türkiye Futbol Vakfı Genel Başkanı Candemir Berkman da, Böbrek Vakfı'na ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağlık en başta gelen bir hayat dersi. Birçok arkadaşımız futbolda uzaklaştıktan sonra türlü rahatsızlıklarla uğraşıyor. Böbrek yetmezliği de bunlardan bir tanesi. Bundan böyle vakfımız tarafından yönlendirilen arkadaşlarımız burada gereken tedaviyi alacaklar. Böbrek Vakfı'na ne kadar teşekkür etsek azdır diye konuştu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de, Vakıf Bakanı Candemir Berkman'dan çağrı aldıktan sonra, tatilde olmasına rağmen Bodrum'dan bu toplantıya katılmak için geldiğini ifade ederek, Oluşturulan birliktelik iki tarafa da güç kazandıracaktır. Türkiye'de birçok vakıf ve dernek var. Bu vakıflar daha büyük işler yapmalı. Üzerime düşen ne varsa yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim dedi.

Terim, Obeziteye de dikkat çekerek, Sağlıklı yaşam için hareket edin. Egzersizlerini ihmal etmeyin ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Terim Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title