Haberler

Türk Bayrağı İçin Kulaç Atıyor

Güncelleme:

İzmir'de, eski milli yüzücü Alper Sunaçoğlu, Türk Bayrağı ve milletine yapılan saldırıları protesto etmek amacıyla Urla'dan İnciraltı'na kadar yüzmek üzere denize girdi.

Türk Bayrağı için kulaç atıyor- Eski milli yüzücü Alper Sunaçoğlu, Türk Bayrağı'na yapılan saldırıları protesto etmek amacıyla Urla'dan İnciraltı'na kadar yüzmek üzere denize girdiİZMİR (AA) - İzmir'de, eski milli yüzücü Alper Sunaçoğlu, Türk Bayrağı ve milletine yapılan saldırıları protesto etmek amacıyla Urla'dan İnciraltı'na kadar yüzmek üzere denize girdi. Urla'daki Çeşmealtı Yelken Kulübü önündeki iskeleye gelen 40 yaşındaki Alper Sunaçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirtti. Bu eylemi son dönemde Türkiye'ye karşı, bayrağa karşı yapılan saldırılar nedeniyle gerçekleştirdiğini kaydeden Sunaçoğlu, şöyle konuştu: "Türk milleti, Türk gençliği ve Mustafa Kemal'in askerleri olarak Türk milletinin bayrağına ve yüce Türk devletinin maneviyatına yapılan hain saldırıları nefretle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz değildir, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kimseye verilecek bir karış toprağı yoktur. Bunun bedeli neyse ödemeye hazırız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. "Urla Çeşmealtı Yelken Kulübü önündeki iskeleden denize giren Sunaçoğlu'na Urla Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi botu ve bir özel tekne eskortluk yaptı. Yaklaşık 30 kilometrelik mesafeyi yüzecek olan Sunaçoğlu'nun tahmini olarak 17.00-19.00 saatlerinde İnciraltı'na varması bekleniyor.Sunaçoğlu, 2010 yılında Mersin- Kıbrıs arası 78 kilometrelik mesafeyi 26 saatte yüzerek 'En Hızlı Açık Deniz Yüzme' branşında dünya rekoruna imza atmıştı. .

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Urla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title