Haberler

Turistin Düşürdüğü Cüzdanı Bulan Türk, Polise Teslim Etti

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde tatil yapan Alman 27 yaşındaki Hogue Jackueline Anette'nin kaybettiği cüzdanı, Türk tatilci tarafından bulunarak polise teslim edildi.

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde tatil yapan Alman 27 yaşındaki Hogue Jackueline Anette'nin kaybettiği cüzdanı, Türk tatilci tarafından bulunarak polise teslim edildi. Cüzdanını polisten alan Alman turist, "Şuna inandım; Türkiye, yabancı turistler için çok güvenli bir ülke" dedi.

Kaş'a tatile gelen Alman Hogue Jackueline Anette, dün kent merkezinde gezerken cüzdanını düşürdü. Durumu fark etmeyen Anette'nin cüzdanı, İstanbul'dan tatil için gelen 40 yaşındaki B.B. tarafından Cumhuriyet Alanı'nda bulunarak, Kaş Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Kaş Emniyet Müdürü Murat Şahin tarafından kontrol edilen krem renkli deri cüzdanın Alman turist Anette'ye ait olduğu belirlendi.

'TÜRKİYE GÜVENLİ BİR ÜLKE'

Polisin tatil yaptığı otelde ulaştığı Alman turiste 200 euro, kredi kartları ve kimliğinin yer aldığı cüzdanı teslim edildi.

Emniyet yetkililerine teşekkür eden Anette, "Cüzdanımı kaybettiğimin farkında bile değilim. Cüzdanım bulunmasaydı büyük sıkıntı çekecektim. Onu bulan ancak kendini göremediğim Türk arkadaşa ve Kaş Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum. Şuna inandım; Türkiye, yabancı turistler için çok güvenli bir ülke. Gelecek yıl tatil için yine Kaş'a geleceğim" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaş Emniyet Müdürlüğü İstanbul Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title