Haberler

    Tunceli Ygs'de İlk 10 Arasına Girdi

    Tunceli Valisi Osman Kaymak, YGS'de bu yıl il olarak güzel sonuçlar aldıklarını söyledi.

    Tunceli Valisi Osman Kaymak, YGS'de bu yıl il olarak güzel sonuçlar aldıklarını söyledi. Net sıralamalar veremediklerini belirten Kaymak, şöyle konuştu:

    " Tunceli, bu yıl YGS'de ilk 10 il arasına girmeyi başardı. Yeni açıklanan sonuçlara göre YGS 1, YGS 2, YGS 3, YGS 4, YGS 5 ve YGS 6 puan türlerinde ilk 10'a girdiğimizin raporu geldi. Bundan dolayı çok mutluyuz. Tunceli halkının aydın ve eğitime çok önem vermesinin bu başarıda payı büyük. Öğretmenlerimizin çoğunun yerli, ildeki öğretmen hareketliliğinin az olması, okuryazar oranının yüksek olması ve okul öncesi eğitimde Türkiye ortalamasının çok üzerinde olmamız, bu başarıya katkı sağlamaktadır. Tabi eğitim yatırımlarımızın devam etmesi de en büyük etkenlerden birisidir."

    Vali Kaymak, bu başarının sürekliliğini sağlayacaklarını dile getirdi.

    Kendilerinin bu başarıyı başka illere kaptırmamak adına yatırımlarına devam ettiklerini belirten Osman Kaymak, "Ama binalar başarı getirmiyor. Şüphesiz onlar da etken ama asıl başarı velilerin duyarlılığı, öğretmenlerimizin kararlılığı ve öğrencilerimizin zeki olmasıdır. Bundan dolayı Tunceli Valisi olarak öğretmenlerimi, öğrencilerimi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Ümit ederim bu başarı devam eder." dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Tunceli Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
    500

    Yorumlar (2)

    musa:

    Akp nin hiç yatırım yapmadığı bir il Tunceli. . Kendi olanakları ile başarılı oluyor. . Tunceli nin komşu iller ile ilçeleri ile yolları yok. . Tunceli de toki hiç konut yapmadı . . bir kaç tane küçücük ahır. . 80 ile öğrenci yurdu yapan akp sadece Tunceli ye yurt yapmadı sadece stadın tek bir trübünü bir yıldır yapılmıyor. . akp Tunceliye baraj yapıyor, ama köprü yapmıyor. . halk ilkel salla ulaşımı sağlıyor. . Akp Tuncelinin hiçbir köyüne yol yapmadı. . akp Tunceli üniversitesinin kampüsünü 8 yıl oldu yapmadı.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    CAN DERSİMLİ:

    BURASI DERSİMDİR BAYBURTA BENZEMEZ VALİ BEG :D :D

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title