Haberler

Tunceli'de Yol Kesen PKK'lılar 3 Aracı Yaktı

Tunceli'de Ovacık karayolunu kesen PKK'lılar kimlik kontrolu yaptı.

Tunceli'de Ovacık karayolunu kesen PKK'lılar kimlik kontrolu yaptı. Ardından tüm yolcuları bir halka etrafından toplayan silahlı kadın ve erkekli PKK grubu örgüt propogandası yaparken, bazı kişilerin cep telefonları ile fotoğraf çekip kayıt yaptıkları görüldü. Terör örgütü üyeleri üç aracı ateşe verdikten sonra bölgeden ayrıldı.

Tunceli-Ovacık İlçesi karayolunu 25'inci kilometresindeki Venk Köprüsü yakınlarında ulaşıma kapatan yaklaşık 15 kişilik kadın ve erkekli PKK'lı grup, yoldan geçen araçları durdurup içindeki yolculara kimlik kontrolü yaptı. Yaklaşık 300 aracı durduran PKK'lılar, birçok yolcu ve sürücüyü bir araya toplayıp örgüt propagandası yaptı. Yol kesen grubun sorumlusu olan 'Sarya' isimli silahlı kadın PKK'lı, örgüt propgandası yaptıktan sonra karayolundan gece geçişlere izin vermeyeceklerini söylediği öne sürüldü. Kadın PKK'lının açıklamalarda bulunduğu sırada birçok yolcunun ise ellerindeki cep telefonları ile fotoğraf çekip kayıp yaptıkları dikkati çekti.

Yol kesme eylemi sırasında Avrupa'da yaşayan ve Ovacık'a giden Diyar isimli türkücüye de PKK'lılar türkü okuttu. PKK'lılar daha sonra Özel İdare Genel Sekreterliği ile TEDAŞ İl Müdürlüğü'ne ait toplam 3 otomobili ateşe verip yaktı. PKK'lı grup saat 21.00 sıralarında bölgeden ayrıldı. - Tunceli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Ovacık Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Asu34:

Kendilerinin var olduklarını ispatliyorlar,yanindakiler de farkında. ...Önemli olan tüm halkın kabul etmesi gerekiyor birşeyleri. ...Ben Dersimli olarak nefret ediyorum bunlardan....Herkese zarar verdiler,hangi sifatla çıkıyorlar kimlik kontrolü yapıp yok propaganda,yok araç yakma İnanın bunlarla barış saglanmazzz...tek resmi araç deiil şahıs arabasıda çok yaktılar.lanet le kınıyorum. ...Icimdekilerini sizlere daha uzun anlatmak isterdim...Şunu canı gönülden isterim Baris olsun...Bu yamyam ların tuncelide karşımıza çıkmaları An meselesi.

4
4
yanıtYanıtla
saan ağa:

Tunceli deki pis katil pkk lıların ve onların yalakaları fosil sol gurupların Dersim ile ilgileri yoktur. . kıro ırkçı kürtçü pkk lıların anlamadığı Dersim dir. . Dersim de bende yol keserim onda ne var ki. . Bu gün yol kesen zibidi pkk lıların Dersimle hiç ortak yönü de yoktur. . Ayrıca kendine sol diyen korkak satılmışlar ancak pkk nın ayak işlerini yaparlar. . Devletin olmadığı yerde bu boşluktan yararlanan faşist pkk güruhuna Dersim de yer yoktur. . Dersim Dersimlilerindir. Kurroların değil. . .

yanıt0
yanıt5
kemera sıpiyi:

pkk nın paçavraları ve ezik sol Tunceli den defolun. . Bitli pis pkk lıların ne işi var Dersim de. . Tunceli ye hep ihanet ettiniz. .

yanıt0
yanıt4
dedo:

Tuncelideki maocu fosiller bir sürü masum insanı ve muhtarı katlettiniz, ama pkk ya karşı sesiniz çıkmıyor, hani güçlüydünüz. . Demek ki sizi gücünüz zavallı halka yetiyormuş. . Hani Tunceli de her şey sizden soruluyordu ve tuncelinin bekçisiydiniz. . Nerde tırışkalar, yüreksiz maocu, tikkocu ödlekler. .

yanıt1
yanıt1
ALİ BABA MAHALLESİ ASAYİŞ:

yollar kazılsın hendekler açılsın yoldaşlar !! Özerk Dersim !!

0
0
yanıtYanıtla
GAZİKLİ:

helal olsun ne dıyelım 2 yoldaş yolda 2 yoldaş kayalıklarda nöbette koskoca şehirlerarası yolu rehin alıyor. . hani nerde o boyna zaggeye volta atan akrepler özel harekat timleri hepiniz fıs oldunuz demi tabi canınız tatlı sizin . . niye korkuyorsunuz onlar bir avuç siz bir tabur ? yüreğiniz varsa gidin hadi gösterin türkün gücünü !!

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Devlet şu terör olmasa desteği olmasa Tunceli''ye Pertek köprüsünü de yapacak da. . . . . Bu gidişle zor gibi destek yok istemiyolar heralde işi gücü. Başka yerlere göç etmek güzel galiba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title