Haberler

Tunceli'de Kaçırılan Şahıs Serbest Bırakıldı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde dün aracı yakılarak kaçırılan şahıs serbest bırakıldı.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde dün aracı yakılarak kaçırılan şahıs serbest bırakıldı.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "17.06.2014 günü Ovacık- Hozat karayolunun 5. kilometresinde Erzincan'da bulunan bir maden şirketine ait olan, yakılmış olarak bulunan ve şoförüne ulaşılamayan araçla ilgili olarak bahse konu şahıs karakolda verdiği ifadesinde Ovacık-Hozat karayolunda seyir halindeyken TKP/ML-TİKKO mensubu 4 kişi tarafından yolunun kesildiğini, aracın yakıldıktan sonra kendisinin kaçırıldığını ve 18.06.2014 günü saat 16.00 sıralarında aracın yakıldığı bölgeye yakın bir yerde serbest bırakıldığını beyan etmiştir" denildi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Valiliği Ovacık Hozat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Riya:

Aracı yak,sonra masum insanları kaçır,sonra sal..Bu memleketin en gereksiz unsuru bir acayip sol gurup. Bu gurupcuğun amacını bilen varmı?Ne işe yararlar? Devrim yapacağına inanan zavallı gurup.Acınacak durumdasınız..Halk size acıyor..Ya siz zarar vermekten başka ne işe yararsınız..?Gidin oturun yerinizde..Güldürmeyin insanı..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title