Haberler

Tunceli'de 11 Alan "Özel Güvenlik Bölgesi" İlan Edildi

Tunceli'de, bazı alanların Bakanlar Kurulu kararıyla 1 Eylül'e kadar "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirildi.

Tunceli'de, bazı alanların Bakanlar Kurulu kararıyla 1 Eylül'e kadar "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletin ve milletin her türlü terörist tehdidi ve saldırılarından korunması maksadıyla ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbirin alınmakta olduğu belirtildi.

Bu doğrultuda Bakanlar Kurulu kararıyla il sınırlarındaki 11 alanın 1 Eylül tarihine kadar "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği kaydedilen açıklamada, "özel güvenlik bölgesi" olarak belirlenen alanlar şu şekilde sıralındı:

"Merkez ilçede Koçlu ve Alacık mahalleleri, Bali, Kurutlu, Kutu, Gözlek/Sepertek ve Laç dereleri, Ovacık ilçesinde Karadere, Salderesi/Pişkiktaşı Tepe, Hozat ilçesinde Kinzir Ormanları, Nazımiye ilçesinde Kayalı Tepe."

Kaynak: AA / Güncel

Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (4)

erdem:

Bu alanların ''özel güvenlik bölgesi'' ilan edilmesinin nedeni pkk lı teröristlerdir. . Halkın bu çektiği sıkıntıların nedeni bölücü teröristlerdir. . Artık uyanın bu teröristlerin partilerine oy vermeyin uyanın uyanın artık. . Tunceli dağlarında bu kadar karakol yapılmasının nedeni de bu dağlarda gezen teröristler yüzündendir. . Bu terör ve teröristler temizlenmedikçe Tunceli halkına rahat yoktur. .

0
1
yanıtYanıtla
Yusuf Ali:

tunceli nin dağlarında daha doğrusu her tarafında bir tane terörist kalmayacaktır. . Bütün teröristlar temizlencektir. . Teröristlerin bulunduğu yerlerde ot bile kalmayacaktır. . Teröristlerin yaşam alanı toprak altı olacaktır. . Halkın huzuru ve güvenliği için halka birlikte çalışılacak ve gereken temizlik yapılacaktır. .

yanıt0
yanıt1
zımporo:

Dersim fosili koyun gibi sürüneceksin. . senin yaşaman gereksiz. . senin gibi zibidilere bu dünya lükstür.

yanıt0
yanıt0
hasan:

pkk urfa da niye eylem yapmaz ve yapamaz?. . Urfa kürt değil mi?. . Herhalde urfa nın bir ayrıcalığı olsa gerek. . pkk Urfa halkının rahatını huzurunu bozmak istemiyor, fakat Tunceli de her pisliği yapıyor. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title