Haberler

Tüm Rakamları '1' Olan Bilete 150 TL İsabet Etti! İşte Şanslı Numaralar

Güncelleme:

Tekirdağ Malkara'daki PTT Merkezi'ne gelen ve tüm rakamları '1' olan yılbaşı biletine 150 TL isabet etti. Büyük ikramiyenin vurduğu şanslı numaralar da belli oldu.

Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesinde bu yıl büyük ikramiye 0 - 5 - 5 - 6 - 0 - 1 - 3 rakamlarının bulunduğu bilete isabet etti. Milli Piyango'nun yılbaşı büyük ikramiyesi çeyrek bilete isabet etti. Talihlilerin biletlerinden 3'ü İstanbul, 1'i Adana'da satıldı.

ŞAŞKINLIK YARATAN BİLETE 150 TL İSABET ETTİ

Tekirdağ Malkara'daki PTT Merkezi'ne gelen ve tüm rakamları '1' olan yılbaşı bileti, çalışanlar arasında büyük şaşkınlık yaratmıştı.

PTT personelinin "Küçük bir ikramiye çıksa bile parasını almayacağız. Bileti çerçeveletip sergileyeceğiz" dediği piyangoya son üç rakamına göre 150 TL isabet etti.

İkramiye çeyrek bilete çıktığı için "1-1-1-1-1-1-1" numaralı bileti alanlar 37.5 TL kazandı.

MİLLİ PİYANGO 2016 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tekirdağ Malkara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

davutuysalvan:

bizler HDPliyiz. dağ faresi parazit pkklı teröristleriz. etrafı yakar ıkar sivilleri katleder sonrada devlet yaptı deriz. yalandan barış der ama hep hainlik düşünürüz. ülkemizi bütün yabancı ülkelere satmaya hazırız. cünkü biz HDP yiz TERÖRİSTİZ

27
45
yanıtYanıtla
COLEMERG:

HEVAL HIÇKİMSE KENDİ PARTİSİNİ ASAGILAMAZ ... BELLİ Kİ SEN FARESIN PARTIN GİBİ.

yanıt15
yanıt10
ali:

haram olsun devlete büyük ikramiye cıkanlarada 16 tane biletim gitti 200 tl para verdim allahdan dileğim benim param sizlere yedirmesin haram olsun dilerim

8
31
yanıtYanıtla
musa:

sen bi doktora görün

yanıt0
yanıt0
Mithat:

Sende 2 3 tane al banada son 4 rakam çıktı 250 tl ama ceyrek olduğu için 62.50 tl . Bir yarım bir çeyrek aldım 37.50 verip 25 keğat kâr ettim çatır çutur yerim o paraları sen rahat ol

yanıt6
yanıt1
mor kerem:

Bilerek kumar oynuyorsun.Alma...Zaten haram para.Sanada çıksa haram.Boşuna artistlik etmişsin.Yedirmesinmiş.Silah mı dayadılar al diye.

yanıt7
yanıt0
mehmetMobil-ANDROID:

madem sana çıkmayınca haram edecektin niye bilet aldın fikirsiz

20
3
yanıtYanıtla
Muhalefetmiş:

Paranin kimseye hayri olmaz herkes cikmayinca haram ediyor buda bir nevi lanetlenmis oluyor en guzeli isini kur evini al gerisini hibe et ozaman hayiri belki olur

7
5
yanıtYanıtla
hacı:

Haram para ile cennete gidilmez

10
1
yanıtYanıtla
...........................:

ŞUNLARIN HEPSİNİ KALDIRACAKSIN İŞTE. . . . . . .

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title