Haberler

Tülin Şahin'in Eşi Memet Özer Esmer Bir Güzelle Yakalandı

Güncelleme:

Ünlü mankenin eşi Memet Özer, önceki akşam aşırı alkol aldığı bir mekanda esmer bir kadınla eğlendi.

Ünlü model Tülin Şahin'in beyefendi kişiliğiyle tanınan eşi Memet Özer, önceki akşam felekten bir gece çaldı. Yaklaşık 8 yıldır Şahin'le mutlu bir evliliği olan Özer, arkadaş grubuyla Nişantaşı'nın popüler mekanı Sess'e gitti.

YÜRÜMEKTE ZORLANDI

İlk kez eşi olmadan eğlenen Memet Özer, içeride alkolü fazla kaçırmış olacak ki; çıkışta zor anlar yaşadı. Mekanın merdivenlerinden parmaklıklara tutunarak çıkan Özer, yine de zorlanınca imdadına güvenlik yetişti.

"AMAN TÜLİN GÖRMESİN"

Bu sırada Memet Özer'in peşinden çıkan esmer bir kadın gözlerden kaçmadı. Gizemli kadın, kahkahalar eşliğinde mekandan çıkarken; karşısında gazetecileri gören Özer'in morali bozuldu. Kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Memet Özer; esmer arkadaşıyla aynı taksiye bindi. Özer'in objektiflere an be an takılan bu halleri, kafaları karıştırırken "Aman Tülin görmesin" yorumları yapıldı.

ALDATIRSA 'AFFEDERİM' DEMİŞTİ

Memet Özer'in bu görüntülerinin ardından gözlerin çevrildiği Tülin Şahin bir röportajında; "Eşim beni aldatıyorsa bilmemeyi tercih ederim. Tek gecelikse de affederim çünkü onu çok seviyorum" demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tülin Şahin Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title