Haberler

Tuğrul Türkeş'e Protesto: Yazıklar Olsun Sana

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Başbakanlık resmi konutunda görüşen MHP'li Tuğrul Türkeş, konuttan ayrılırken bir vatandaşın protestosu ile karşılaştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş'le bir araya geldi. Tuğrul Türkeş, Başbakanlık resmi konutundan ayrılırken bir vatandaş "Yazıklar olsun sana" diyerek tepki gösterdi ve protesto etti.

DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Anayasa'nın 114'üncü maddesi gereğince kurulacak Geçici Seçim Hükümeti üyeliği teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş ile görüştü.

"YAZIKLAR OLSUN SANA"

Tuğrul Türkeş, Başbakanlık resmi konutundan ayrılırken MHP Keçiören İlçe Teşkilatı'ndan olduğu iddia edilen Adem Durgut isimli bir vatandaş "Yazıklar olsun sana" diyerek tepki gösterdi ve protesto etti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Tuğrul Türkeş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (287)

Deli baltaa:

Başbuğ Recep Tayyip Erdoğan

162
72
yanıtYanıtla
Zühtü:

Tayyip sizi siqsin

150
71
yanıtYanıtla
antalyali:

Adam devlete sahib cikti sorumluluk aldi.... kacmadi... devleti yamyama mi biraksin......

120
73
yanıtYanıtla
salih mhp:

Türkesin soyadina zarar verdin sana yaziklar olsun.insan istese bile sirf parti karari diye kabul etmez...

64
121
yanıtYanıtla
Turan:

Turkes cok iyi yapti kutluyorum tassakliymis gercekten Bahceli Mhpyi bitirdi oyum AKP ye

117
66
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Tuğrul TÜRKEŞ yanlış yapmıştır.

72
109
yanıtYanıtla
Uslanmaz:

Iyi yaptin bunak bahcelinin yanindan ayrildin. Onun yüzünden zaten bir cok ülkücü mhpye sirtini döndü. Göndermediler piskeviti hala huzurevine.

107
55
yanıtYanıtla
Bakir maden:

O da anladi mhp den bir box cikmaz . Ne devlete ne milette hayir lari var bunlarin ,

110
25
yanıtYanıtla
beyin bedeva:

abdullah çatlıda dirilse akp ye geçer mahmut yıldırım da geçer türkeşde geçer sedat peker gibi hepside akp ye geçer. ATATÜRKTE akp ye geçerdi emin olun buna

94
40
yanıtYanıtla
ALP GÜRDAL:

Tayyipin mhp ye 2. parçalama tezgahı. Türkeş''de yedi

61
73
yanıtYanıtla
Tüm 287 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title