Haberler

Almanya'nın Kahramanı Türk Kızı Tuğçe'nin Ölümüne Küpesi Neden Olmuş

Güncelleme:

Almanya'da tacize uğrayan iki Alman kızına yardım ederken Sırp gencinin öldürdüğü Tuğçe Albayrak'ın otopsi raporu açıklandı. Tuğçe kafasını delen küpe yüzünden ölmüş.

Almanya'nın Offenbach kentinde yaklaşık iki ay önce tacize uğrayan iki Alman kızına yardım etmek isterken bir Sırp gencinin darbeleriyle yaşamını yitiren 23 yaşındaki Tuğçe Albayrak'ın otopsi raporuna açıklandı. Tuğçe kafasını delen küpe yüzünden ölmüş.

KAHMRAMAN TUĞÇE'Yİ KÜÇÜÇÜK BİR KÜPE ÖLDÜRMÜŞ

Stern dergisinin haberine göre, otopsi raporunda kulağındaki küpenin Tuğçe'nin ölümüne neden olduğu belirtildi. Rapora göre, Tuğçe, küpenin kafatasını delmesi sonucu yaşamını yitirdi.

SUÇLAMADA DEĞİŞİM SÖZ KONUSU DEĞİL

Tuğçe'nin ailesinin avukatı Macit Karamehmetoğlu'nun Bild gazetesine yaptığı açıklamada, otopsi raporunda yeni açıklanan ölüm nedeninin, sanığın ölümle sonuçlanan yaralama ile suçlanması konusunda bir değişiklik getirmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Offenbach Almanya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Şehmus Türk:

Almanya''daki gurbetçilerimizin evi kundaklanır, elektrik kontağı; çocuğu elinden alınır, bakamıyordu; kızımız saldırıda yumruktan ölür, kulağındaki küpeden . . . vs. Bu ecnebiler mi çok uyanık, yoksa müslümanlar mı? Gayr-i müslümlerin canı ve postu kıymetli. Allah müslümanlara akıl, şuur, ilim, irfan, basiret nasip etsin.

40
1
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

silahla vurulan bir kişinin ölüm sebebi kurşun mu oluyor şimdi....

34
1
yanıtYanıtla
xxmobilWeb@haberler.com:

gencecik kiza yazik oldu ,cok uzulduk .allah rahmet eylesin melek gibi kizmiş.Küpe falan bahane nefret ve kin dolu bir insanin katil olma gercegini degistirmez,simdi sucu hafiflicek mi,istiyerek degil de sebebiyet mi verdi denilcek cok yazik ,iyi insan olmak suc bu dunyada.....

30
1
yanıtYanıtla
hknMobil-ANDROID:

Taşkınlık yapan Sırp holigan öldürüldü Sırbistan ayağa kalktı,Masum Türk kızımız öldürüldü bizde tık yok !

29
1
yanıtYanıtla
ahmet:

arap kral için 1 günlük yas tuttuk ya.

yanıt10
yanıt4
Asabi:

Ne küpesi bee. O kızcağız saldırganların saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Otopsi bahane. Giden geri getirilmiyor. Allah ailesine sabır versin.

24
1
yanıtYanıtla
KazimMobil-IOS:

Almanlar için kendini feda etmiş nedir bu bizdeki yabancı hayranlığı

8
16
yanıtYanıtla
KürŞad Mobil-ANDROID:

Allah rahmet etsin , soysuz sırplar hiamina

19
3
yanıtYanıtla
RazkonMobil-IOS:

ALLAH RAHMET EYLESIN ASLA KAHRAMANLIĞA GEREK YOKTU HELE ALMANLAR İÇİN

9
9
yanıtYanıtla
kahramanlığa gerek varmıydı bilmem:

yorum

5
12
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title