Haberler

Tuğba Özay, Survivor'dayken Elleriyle Büyüttüğü Köpeğini Kaybetmiş

Güncelleme:

Tuğba Özay Survivor'da ter döktüğü sırada çok sevgili dostunu kaybetmiş. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Özay, "Elbet bir gün buluşacağız" dedi.

Survivor 2016'dan geride bıraktığımız hafta elenen Tuğba Özay, adadan ayrılır ayrılmaz çok özlediği şeyleri gerçekleştirdi. Amerika'daki dostlarını ziyaret ettikten sonra ülkesine dönen Tuğba, burada kötü haberi aldı. Daha yavruyken aldığı köpeğinin vefat haberini öğrenen Özay, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Tuğba Özay'ın paylaştığı o not;

"Canım oğlum seninle aramızda öylesine büyük bir bağ vardı ki... Bu duyguları herkesin anlamasını beklemiyorum. Sen benim biricik oğluşumdun. Neredeyse elime doğdun. Daha 13 günlüktün seni avuçlarıma aldığımda. Sivas'ın Kangal ilçesinde getirmişlerdi seni bana. Daha görür görmez aşık olmuştum sana. Hele o ilk geceyi hiç unutamam. Daha o Bıdık halinle bedeninden bile büyük sesler çıkarıyor cesaretini, gücünü daha bebekken gösteriyordun ya çok ama çok tatlıydın.

"AZ ÇEKMEDİ ANNEMLE BABAM"

Sivas'tan İstanbul'a getirdim seni ve yol boyu kucağımda uyumuştun. Kokumu çekmiştin içine. Annen gibiydim belki de senin için. Annemlerin evine getirmiştim seni ilk. İki ay boyunca senden az çekmedi annemle babam. Her yere çişini yapıyordun evin içinde. Annem altını bezliyordu neredeyse. Evin en kuytu köşelerine giriyor nerede olduğunu bulamıyorduk bir türlü minnacık halinle.


"GÜÇLÜYDÜN, YENİLMEZDİN"

Hele ki annemin kucağında oturup da televizyon izlediğin günü hiç unutamam. Bayılmıştık ailece o şirinliğine. Sonra seni çiftliğimize götürdük. Asıl yuvana kavuşmuştun artık. Arkadaşların oldu orada. Hera, Herkül, Bızdık, Puki. Hepsiyle çok iyi anlaşmıştın. Herkül'le oyunlar oynuyordun. Büyüyünce de Hera'ya aşık oldun. Hera melek olup gittiğinde yemeden içmeden kesildin .. Sonra toparladın kendini . Sen güçlüydün..! Sen yenilmezdin..! Bir o kadar da duygu yüklüydün. Cesurdun, koruyucuydun. Beni kimseyle paylaşamaz kimseyi yanıma yaklaştırmazdın.

"ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ"

Sen gezerken kimse çıkamazdı bile dışarıya. Büyüdükçe devleştin. Çok güzel anılarımız oldu seninle. Hele o yaz gecelerinde ben bahçede yatarken senin de ayak ucumda nöbet tutman. Nasıl unutabilirim ki. Ben geldiğim Zamanlar Nasıl da havalara uçardın. Dost bildiklerim bile böyle içten sevinmiyordu. Sen canımdın benim. Dostumsun oğluşumdun. Sana asla köpek denmedi. Sen Zeus'tun. Meğer ben çok uzaklardayken 24 şubatta hem de tam babaannemin vefat ettiği tarihte melek olmuşsun. Söylememişler bana. Anıların daima ışık olacak ve her daim tebessümle anacağım seni. Seni çok sevdim. Çok seviyorum. Hep seveceğim. Elbet bir gün seninle de buluşacağız. Tüm kaybettiğim sevdiklerimle olacağı gibi. Hoşçakal bebeğim Zeus"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Özay Kangal Sivas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Süleyman Esen:

Bende babasını kaybetmiş sandım, yazıklar olsun haberciliğinize sizin.

15
0
yanıtYanıtla
esMobil-ANDROID:

Ya bu haber yapılacak konumu yazıklar olsun bu haberi yapana

9
2
yanıtYanıtla
Mesut:

İnsan hayatı bu kadar ucuzlandı O kadar şehit haberimiz var bu haber gitmiş mi sizce

6
2
yanıtYanıtla
TahaMobil-IOS:

Köpeğin vefat haberi ne Allah aşkına yav

2
3
yanıtYanıtla
KorkmazMobil-IOS:

Habere bakin ayiptir ya

0
0
yanıtYanıtla
Erdal TR 54Mobil-IOS:

Vah Vah Tugba Bol Ayin Cek

0
0
yanıtYanıtla
YYYYYMobil-IOS:

Köpeğe vefat etti etti diyorsunuz insanlara öldü diye yazıyorsunuz ne biçim haber ne biçim medya ah ülkem ülkem seni yıkmak için herkes elinden geleni yapıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title