Haberler

Tuğba Özay Instagram'da Paylaştı: "Gisele'le Aramda Fark Yok"

Güncelleme:

Tuğba Özay, sosyal medya hesabından paylaştığı kolajda, kendisinin ve top model Gisele Bündchen'in fotoğraflarını kullanmış.

Survivor 2016'da başarılı bir performans sergileyen ve dikkatleri üzerine çeken Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin dikkatini ilginç bir noktaya çekmiş. Dünyaca ünlü top model Gisele Bündchen'in resmî sosyal medya hesabından aldığı fotoğrafları kendi fotoğraflarıyla birleştiren Özay, aslında hiçbir farkları olmadığını söylerken insanımızdaki yabancı hayranlığını da eleştirmiş.

"KENDİ VATANDAŞIMIZI KIŞKIŞLIYORUZ"

İşte Tuğba Özay'ın yazdıkları:

"Bugün ilk kez dünyaca ünlü top model @gisellebundchenofficial'in sayfasına baktım... Ve şunu fark ettim ki biz millet olarak birbirimizi gerçek anlamda sevmiyor ve desteklemiyoruz… Yabancıyı alkışlamayı kendi vatandaşımızı kışkışlamayı huy edinmişiz kendimize. Üşenmedim onun ve benim fotoğraflarımı kolaj yaptım. Gerek günlük hayatımızdan gerek profesyonel yaşantımızdan olağanüstü bir fark göremedim birbirimizden. Yanlış anlaşılmasın bir kıyaslama içinde yapmadım bunu.

"BİZDEN ÜSTÜN TUTULMASINI ANLAYAMIYORUM"

Sadece yabancıların her konuda gerek insani tavır ve tutumlarda gerekse mesleki çalışmalarımızda bizlerden çok üstün tutulmasını anlayamıyorum. Milliyetçi duygulardan dem vurmaktan da kimse geri kalmıyor keza… Eğer bu kolaja daha fazla fotoğraf sığdırabilseydim emin olun çokça fotoğraf koyar farklılıklarımızın onları ilahlaştıracak ölçüde olmadığını belki daha iyi anlatabilirdim. Neyse… Bu da böyle içimden geldi. Bazılarına ithafen! Saygılar. Ve emin olun kimse Amerika'yı yeniden keşfetmiyor. Amerika iki kez keşfedildi zaten .. Önce Kristof Kolomb sonra Ameriqo Vespucci tarafından! Anlayana"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gisele Bündchen Tuğba Özay Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title