Haberler

Tuğba Ekinci'den Tepki Çeken Paylaşım: O Bölgeler Bombalansın

Güncelleme:

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medyadan "doğuyu baştan yaratmak için bütün bölgelerin bombalanması, insan girilemez bölge ilan edilmesi gerekiyor." paylaşımında bulundu.

Dün Ankara'da gerçekleşen bombalı saldırının ardından sosyal medyada hızla artan tepkilere bu sabahki Instagram paylaşımıyla Tuğba Ekinci de katıldı.

TEPKİ GÖRDÜ

Kızgın bir ifadeyle çektiği selfie fotoğrafını instagram sayfasından paylaşan şarkıcı, altına yazdıklarıyla hayranlarından tepki gördü.

"O BÖLGELERİN BOMBALANMASI GEREKİYOR"

İşte Ekinci'nin yazdıkları:

"Imza sistemiyle Doğunun temiz insanları baska bolgelerde Toki evlerine yerleştirilsin artk doguyu baştan yaratmak için butun bolgelerin bombalanması insan girilemez bölge ilan edilmesi gerekiyor o zaman hangi toprak için ne yapacaklar nerde barinicaklar görelim .Çözüm yolu yolunda en mantiklisi Sayın. @rterdogan"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Ekinci Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (237)

paroddyMobil-ANDROID:

Allah seni zurna yapsın. şarkıcı bozuntusu sen gündeme gelmek için malzeme arıyorsun. beynini kiraya vermiş mahluk

102
8
yanıtYanıtla
kocgiri:

Allah belani versin pis yaratik

71
36
yanıtYanıtla
Engin avcıMobil-IOS:

Helal sana tubii

64
38
yanıtYanıtla
kurt Mobil-ANDROID:

önce namusuna sahip cik

81
13
yanıtYanıtla
Mardinliler Tek care hdp chp:

Tek care hdp chp

52
41
yanıtYanıtla
VS Mobil-IOS:

Bomba, kan , nefret ; ZAVALLI sevgi , kardeşlik barış nedir bilmiyor. Önerdiğin çözümü al başına çal.

80
10
yanıtYanıtla
df:

Oğlum bu bölgede biz yaşıyoruz siz değil biz bir bin dogariz gelin bombayin

30
60
yanıtYanıtla
akpMobil-ANDROID:

AKP nin elinde şehitlerimizin kanı var... Halkı yolsuzluklarını kapatmak için "Paralel Devlet" ve " Çözüm Süreci" gibi masallarla uyutup sahte din tacirliği yapıp , askerimizi polisimizi zindanlara atarken, PKK'nın ve İSİD'in şehirlere kök salmasına göz yumdular...Artık uyumak yok ama... AKP Turkiye Cumhuriyetine yaptıkları için hesap ödeyecek...

73
14
yanıtYanıtla
Doğru demişMobil-ANDROID:

Bayan haklı

46
39
yanıtYanıtla
oooMobil-ANDROID:

helal sana vur yik doguyu guneydoguyu yaşamanın anlamını bilmez onlat devletin malını yet ihanet ederler kadin helal sana beee

64
19
yanıtYanıtla
Tüm 237 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title