Haberler

Tuba Ünsal, FashionWeek'te Podyuma Çıkacak

İlkbahar/Yaz Koleksiyonu 'HYBRID asymmetry'yi Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016'da sunacak. Defilede Tuba Ünsal da podyumda olacak.

Tasarımcı Belma Özdemir, ilkbahar yaz tasarımlarından oluşan HYBRID asymmetry adını verdiği yeni koleksiyonuyla, bir kez daha Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016 podyumunda olacak. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016'da sunmak üzere hazırladığı yeni koleksiyonuyla moda tutkunları ile buluşacak olan Özdemir, bu kez ilhamını rahat, feminen ve doğal olan modern kadının tam da kendisinden alıyor.

Gizemli organik formlardan, illustratif kök yapılardan oluşan HYBRID asymmetry, melez asimetri ve geometrik çizgileriyle feminen bir sentez yaratıyor. Koleksiyonun doğal duruşu, kesimler ve kıvrımlarla yaratılmış ayrıntılı asimetrik yaklaşımı ise modern kadının yeni yüzünü ortaya çıkarıyor.

Belma Özdemir, "HYBRID asymmetry, rahat ve akıcı görünümlere odaklanılarak hazırlanmış bir koleksiyon. Koleksiyonda kullanılan malzeme olanaklarının çok yönlülüğü ve soft tonlarla kazandırılan rahatlama hissi, tenin üzerinde önemli bir duygu yaratıyor. Koleksiyondaki farklı belirginliklerle öne çıkan bir parça ile geçmişe dönüş yaşamanız mümkün. Kimi zaman belirginleştirmek için kontüre etmek, kimi zaman özgür bırakmak, koleksiyondaki çalışma şekillerimden birkaçıydı" diyor.

HYBRID asymmetry defilesinde Belma Özdemir'in moda tutkunlarına bir de sürprizi olacak. Oyuncu Tuba Ünsal, defilede podyuma çıkarak koleksiyonun en güçlü parçalarından birini sunacak. Koleksiyon, 12 Ekim Pazartesi 17.00'da Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016 Mini Runway salonunda sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz Tuba Ünsal İstanbul Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title