Haberler

Tuana Biçer, Judoda Yalova'nın Gururu Oldu

Karaman’ın ev sahipliğini yaptığı Judo Yıldızlar Kız-Erkek Türkiye Şampiyonası’nda Yalovalı Tuana Biçer, 40 kiloda 3. oldu.

Karaman'ın ev sahipliğini yaptığı Judo Yıldızlar Kız-Erkek Türkiye Şampiyonası'nda Yalovalı Tuana Biçer, 40 kiloda 3. oldu. 14 yaşındaki sporcu, madalya koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2013-2014 sezonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar Kız-Erkek Türkiye Judo Şampiyonası, 29 Mayıs - 1 Haziran 2014 tarihleri arasında Karaman'da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu'nda yapıldı. Bin 100 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Yalova'yı Rad Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Tuana Biçer, Tamer İnatlı, Emre Palalı, Ertuğrul Demir, Yalova Belediye Spor Kulübü'nde Abdullah Kaymaz, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nden M. Emin Yıldırım, Cihan Oktekin ve Veysel Amcaoğlu olmak üzere 8 sporcu ile temsil edildi.

Yalova Rad Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Tuana Biçer, 40 kiloda mindere çıktı ve Yalova'ya Türkiye üçüncülüğünü getirerek bronz madalyayı kazandırdı. Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer, desteklerinden dolayı Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a teşekkür etti. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karaman türkiye Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title