Haberler

TTNET, FIFA 15'i Playstore'da Satışa Sundu

Güncelleme:

TTNET'in dijital oyun platformu Playstore, FIFA'nın son oyunu FIFA 15'i oyunseverlerle buluşturuyor.

TTNET'in dijital oyun platformu Playstore, FIFA'nın son oyunu FIFA 15'i oyunseverlerle buluşturuyor.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre Playstore, merakla beklenen futbol oyunu FIFA 15'i ön sipariş döneminin ardından satışa sundu. FIFA oyunu hayranlarını serinin bu son oyununda farklı bir heyecan bekliyor. Türkiye Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 takım da FIFA 15'te sahaya çıkıyor.

Ignite oyun motorunun gücünü arkasına alan FIFA 15, iyi derecede detaylı ve gerçekçi bir futbol oyunu tecrübesi sunuyor. FIFA 15'te, rakiple mücadele anında formanın çekilmesi, top sürerken çimenlerin açılması, yıldız futbolcuların kendilerine özgü hareketleri, spikerlerin gerçek zamanlı yorumları, gerçek hayattan alınan tezahüratlar ve seyirci tepkileri gibi detaylar yer alıyor.

TTNET'li internet kullanıcıları, FIFA 15'e 10 liradan başlayan taksit seçenekleriyle sahip olabiliyor. Oyunseverler, FIFA 15 ile ilgili detaylı bilgilere "http: //www.playstore.com/#!/oyun/fifa-15" internet adresinden ulaşabiliyor ve oyunu satın alabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title