Haberler

TT Arena'da Kavga Çıktı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi Türk Telekom Arena tribününde kavga çıktı.

Arena'da ortalık karıştı! Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesi Türk Telekom Arena tribününde kavga çıktı.

İlgili Haberler

TRİBÜNE ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Derbinin başlamasına kısa bir süre kala bir grup sarı-kırmızılı taraftar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgayı diğer taraftarlar engellemeye çalışırken, kavganın yaşandığı tribüne çevik kuvvet polisi sevk edildi.

Polisin araya girmesiyle olay fazla büyümeden sona erdi.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (6)

TİMSAH:

HAYAT BU KADAR BOŞ VE ANLAMSIZMI ACABA. FUTBOLCU BOĞAZDA YALI BEYENMEZ KADIN BEYENMEZ ARABA BEYENMEZ YÖNETİCİ DESEN HEP AYRI BİRŞEY FATİH TERİM DESEN KİBİRİNDEN YANINA YAKLAŞILMAZ NE KADR TORPİLLİ VARSA KADROYA ALIR . ŞİKE DESEN AYRI BİRŞEY. DAHA SAYSAN BİTMEZ REZİLLİKLER SENDE TUT TARAFTARIM DE KAVGA ET BOŞUNA NEFES TÜKET.

19
0
yanıtYanıtla
maradona:

Turkiye`de futbol coktan bitti pislik basladi. . .

15
1
yanıtYanıtla
gariban:

cahil halkdan bu beklenir cahil olmasa akp ye oy veripde ulkeyi bu hale dusurmezler yazik yazik gelecek nesillere yazik

4
5
yanıtYanıtla
emrah şahin:

vurun birbirinizide kurtulak holigan salaklar. . .

5
3
yanıtYanıtla
GURBETCi:

HIRHIZ HER YERDE HIRHIZDIR NASIL TRABZONUN KUPASINI CALDILARSA BUGÜNDE TACA CIKMIS TOPU CALDILAR OLMAYAN SEREF GOLÜ ATTILAR BELESDEN

5
1
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Maçı seyrettim basit sıradan GS-FB tartışması. . birileri bunu büyüterek rant sağlamak istiyor sanırım.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title