Haberler

Tsyd ile Spor Yatırımları Değerlendirildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) yöneticileriyle Bursa’daki spor yatırımlarını değerlendirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) yöneticileriyle Bursa'daki spor yatırımlarını değerlendirdi.

Kurum ve kuruluşlara yönelik işbirliği çalışmalarını sürdüren TSYD Bursa Şubesi Başkanı İlhan Öztat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'le bir araya geldi. Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ali Ekmekçi, Erkan Sağlık, Emre Koşak ve Ruhi Berber'in eşlik ettiği Bursa Şube Başkanı İlhan İlhan Öztat'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden İl Müdürü Şahin, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Bursa'da sporun gelişmesine önemli katkılar sağladığını vurguladı. Derneğin Bursa şubesiyle iş birliğini artırarak sürdüreceklerini kaydeden İl Müdürü Şahin, derneğin çalışmalarına ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Bursa Şube Başkanı İlhan Öztat ise, İl Müdürlüğüyle ortak organizasyonlar düzenleyeceklerini ve daha faal bir iş birliği yaparak Bursa'nın spor potansiyeline katkı sağlayacaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Süleyman Şahin İlhan İlhan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title