Haberler

TSK: Cizre'de 21 PKK'lı Öldürüldü

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar hakkında bilgi veren Genelkurmay Başkanlığı, dün 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda dün 21 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

2 İLÇEDE 524 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamada ayrıca Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devam eden operasyonda 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Genelkurmay'ın açıklamasında Şırnak ve Diyarbakır'da yürütülen operasyonlarda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının Cizre'de 412 ve Sur'da 112 olduğu belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki 'Önemli Yurtiçi Olaylar' bölümünde yer alan 21 Ocak gününe ait bilgiler şöyle:

- Şırnak / Cizre'de devam eden operasyonda; 21 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 412'dir.), dokuz adet el yapımı patlayıcı imha edilmiş, üç adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 12 adet şarjörü, 168 adet fişeği, bir adet el bombası, dört adet av tüfeği, 370 adet fişeği, iki adet tabanca, iki adet telsiz ele geçirilmiştir.

- Diyarbakır / Sur'da devam eden operasyonda; dört bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 112'dir.), iki adet el yapımı patlayıcı imha edilmiş, bir adet av tüfeği ele geçirilmiştir.

- Hakkari / Çukurca'da iki bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalanarak gözaltına alınmıştır.

- Van / Merkez'de, icra edilen operasyonda bir terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Evde yapılan aramada bir adet tabanca ve iki adet el bombası ele geçirilmiştir.

Hakkari, Şırnak ve Diyarbakır'da bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yapan sekiz şahıs, dört adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 165 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, bir adet av tüfeği ve 150 gr kubar esrar ile birlikte yakalanmıştır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (43)

ATIŞ SERBEST:

YAV 1 AYDIR AYNI YALAN HABERLER. . YOK 300 YOK 500 YOK 1500 :))) YAV KARDEŞİM İNSANIN ZEKASI İLE BU KADAR ALAY EDİLMEZ :)) SENİN VERDİĞİN BİLGİLERİN DEĞİL TAMAMI YÜZDE SADECE ONDA BİRİ DOĞRU OLSAYDI O BÖLGEDE BİR TANE DİRECECEK MİLİTAN KALMAZDI. . HER YER KONTROL ALTINDA OLURDU. . OYSA SEN DAHA BÖLGEDE KONTROLÜ ELE GEÇİREBİLMİŞ DEĞİLSİN:)) SIRF HALKA MORAL SAĞLAYALIM TADINDA PSİKOLOJİK HABERLERDEN İNANIN GINA GELDİ:))) _-_-

48
59
yanıtYanıtla
99:

şehitler kervanımızı çoğaltmaktan başka bir şey yapmadınız, kahraman şehit vatansever pkk''lılar sonsuz yaşamın huzuru içindeler. Ve onlar ölü değiller,

30
31
yanıtYanıtla
Erzincan Aslanı:

Gebertin adamlarim

43
6
yanıtYanıtla
FUTBOLCU:

PKK LEŞ OLUP GİTTİ BİTTİ BU LEŞLER YPD LEŞLERİ

35
7
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı 1:

Dün Akşam Slopili arkadaşımla konuştum Ellhamdulilah slopi PKKitlerinden kurtuldu diyor herkes çok memnun PKKitleri yalan diyorlar yok diyorlar dun diyor tam postahanenin karşısında logar çukuruna bomba koymuşlardı elhemdullilah Duyarlıbir vatandaş ihbar etmiş zararsız hale getirdiler bir imamın evine bomba koymuşlar imamın hanımını parmağı üçmuş bu PKKye akılveren ajanların öğgretiği birşey PKKitleri sırf kendilerini başarılı göstermek için Psikolojik savaş veriyorlar inanmayın bu PKKitleri biş

33
7
yanıtYanıtla
vatansever kürtMobil-ANDROID:

katil pkk . defol ülkemizden

35
4
yanıtYanıtla
GERÇEK SUR''LU:

ALLAH BEREKET VERSİN. . . ! BU ALLAHSIZLARA VURUN, ACIMAYIN. . ! ÖYLE Kİ TESLİM OLMALARINI DAHİ KABUL ETMEYİN ASLANLARIM. . !

37
1
yanıtYanıtla
ANALIZ:

KISA GÜNÜN KARI

yanıt22
yanıt0
Benden rtdemır:

Intıkamı çok kotu ölacak

3
32
yanıtYanıtla
SeySamil:

Pkk önceden büyüksehirlerde bombali eylem yapiyordu neden artik daha yapmiyor bu isde bir tuhaflik var hic ölenleri görmüyoruz

7
27
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title