Haberler

    Trump'ın Korumalarıyla İlgili Flaş İddia

    ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın yemin töreni öncesi ailesiyle birlikte Washington sokaklarında binlerce kişiyi selamlaması sırasında günler sonra ilginç bir iddia ortaya çıktı.


    ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın yemin töreni öncesi ailesiyle birlikte Washington sokaklarında binlerce kişiyi selamlaması sırasında günler sonra ilginç bir iddia ortaya çıktı. Trump'ın eşiyle araçtan inip birlikte ABD'lileri selamladığı sırada arkalarında yürüyen Amerikan Gizli Servisi ajanlarından birinin sağ kolu hiç kıpırdamıyordu. Metrelerde dakikalarca süren yürüyüş boyunca parmaklarında bile en yfak bir oynama olmamıştı. İşte bu durum müthiş bir iddiayı gündeme getirdi. O da Trump ve ailesini koruyan ajanların sahte kol taktiği uyguladığı yönündeydi. Söz konuus sahte kol dışarıdan gelecek herhangibir suikast grişimine karşı alınan bir tedbirdi. Ajanın gerçek sağ kolu kabanın içinde ve otomatik olarak ateş etmeye ayarlanmış bir biçimde bir silaha bağlı duruyordu. Ajan olası bir saldırıya karşı her an tetikte bekliyordu.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Yaşam

    Donald Trump Washington Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title