Haberler

Trump'ın Başı Fena Dertte! Şimdi de Fiziksel Taciz İddialarıyla Suçlanıyor

Güncelleme:

ABD'nin başkan adayı Trump, kadınlara cinsel taciz içerikli ses kayıtlarının yer aldığı videodan sonra, şimdi de fiziksel taciz iddiaları ile karşı karşıya: Göğüslerimi avuçlayıp, elini eteğimin altına sokmaya çalıştı.

ABD'de yayınlanan The New York Times gazetesine konuşan iki kadın, Trump'ın kendilerine fiziksel cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü. Bir kadın, Trump'ın bir uçuş sırasında göğüslerine dokunduğunu ve elini eteğinin altına sokmaya çalıştığını anlattı.

UÇAKTA TACİZ

Gazeteye göre, Donald Trump'ın kendisi ve seçim kampanyası yetkilileri iddiaları reddederken, The New York Times'a konuşan Jessica Leeds, iş kadını olarak çalıştığı dönemde, New York'a giden bir uçakta Trump'ın cinsel tacizine uğradığını söyledi. Uçakta ekonomi sınıfında uçarken, kabin görevlisinin önerisi üzerine birinci sınıf bölümünde boş yer olduğu için yer değiştiren Leeds, yanında oturan kişinin Donald Trump olduğunu sonradan öğrendiğini anlattı.

"GÖĞÜSLERİMİ AVUÇLADI, ELİNİ ETEĞİMİN ALTINA SOKMAYA ÇALIŞTI"

Şimdi 74 yasında olan Leeds, 80'li yılların başlarında başına geldiğini söylediği olayda, yemek servisinin tamamlanmasının ardından, Trump'ın aradaki kolluğu kaldırarak kendisine yaklaştığını, göğüslerini avuçlayıp, elini eteğinin altına sokmaya çalıştığını söyledi. Leeds, "Ahtapot gibiydi, elleri her yerimdeydi, korkunç bir cinsel saldırıydı" diye konuştu. Olayı yalnızca yakın arkadaşlarına anlattığını, uçak görevlilerine ya da yetkililere bir şey söyleyemediğini anlatan Leeds, Trump ile ilgili ortaya çıkan ses ve video kayıtlarını gördükten sonra, Trump'ın ise bunları 'soyunma odası muhabbeti' olarak nitelemesine dayanamadığını, bunun üzerine gazeteye konuşmaya karar verdiğini anlattı.

ASANSÖRDE TACİZ: ÖNCE YANAKLARIMDAN SONRA DUDAĞIMDAN ÖPTÜ

Trump ile ilgili ikinci bir cinsel taciz iddiası, olayın yaşandığı zaman 22 yaşında olan Rachel Crooks adındaki kadından geldi. O zamanlar, Trump Towers'daki bir emlak ve inşaat şirketinde resepsiyonist olarak çalıştığını belirten Crooks, Trump'ın binadaki bir asansörün dışında kendisini önce yanaklarından sonra da dudaklarından öptüğünü öne sürdü. Crooks, kendisinin çalıştığı şirketin Trump'ın şirketi ile iş yaptığını bildiğini, asansör beklerken kendisini tanıttığını ve Trump ile tokalaştığını, Trump'ın ise elini bırakmadığını, daha sonra kendisini önce yanaklarından sonra da dudaklarından öptüğünü savundu.

Crooks "Çok uygunsuz bir hareketti. Buna cüret edebilecek kadar önemsiz olduğumu düşünmesine çok kızmıştım." dedi. Crooks da yaşadığı taciz olayını yalnızca kız kardeşine anlatma cesareti bulabildiğini söyledi.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN SES KAYDI

Öte yandan, Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump ile ilgili başka bir ses kayıdını içeren video da Amerikan kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü. Trump Tower'da 1992 yılında çekildiği belirtilen video kayıtlarında, Trump'ın bir televizyon programına katılmak için gelen 10 yaş grubu kız çocuklarından birisi için, "Düşünebiliyor musunuz, 10 yıl sonra onunla çıkabileceğim." dediği duyuluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title