Haberler

Trol ile Balık Avlayanlara Ceza

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı tarafından Ege Denizi’nde sürdürülen denetimlerde, yasak olmasına rağmen trol ile balık avlayan üç tekneye ve balıkçılara para cezası uygulandı.

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı tarafından Ege Denizi'nde sürdürülen denetimlerde, yasak olmasına rağmen trol ile balık avlayan üç tekneye ve balıkçılara para cezası uygulandı.

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı tarafından 19 Ağustos tarihinde Aydın'ın Didim Tekağaç bölgesinde yapılan kontrol ve denetimler neticesinde, yasak zamanda karasular içerisinde dip trolü avcılığı yapan üç tekne tespit edildi. Ekipler tekne sahiplerine 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu'na muhalefetten 75 bin 908 lira, atık transfer formu olmamaktan ise 2872 Sayılı Çevre Kanunu'na istinaden 11 bin 619 lira idari para cezası uyguladı. Avcılıkta kullanılan trol kapıları, trol ağları ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile el konuldu. Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekipleri, 2015 yılında yasa dışı trol avcılığı yaparken tespit edilen 50 şahısa, 347 bin 844 lira idari para cezası uyguladı. Ayrıca; 2015 yılında yasa dışı su ürünleri avcılığı yaparken tespit edilen 542 şahısa ise toplam 759 bin 362 lira idari para cezası uyguladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ege Denizi Didim Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title