Haberler

Travesti Gerginliği Sonrası 'Rottweıler'lı Koruma

Güncelleme:

Avcılar'da bulunan Meis Sitesi'nde oturan travesti ve transseksüellere tepki gösteren diğer site sakinleri "Burada fuhuş istemiyoruz" diye ayaklandı.

Avcılar'da bulunan Meis Sitesi'nde oturan travesti ve transseksüellere tepki gösteren diğer site sakinleri "Burada fuhuş istemiyoruz" diye ayaklanırken, travestiler de tehdit aldıklarını belirtip tepki gösterdi. Site yöneticisi ise yaşanan gerginlik üzerine Rottweiler cinsi bir köpekle sitenin güvenliğini sağlamaya başladı.

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan 120 daireli Meis Sitesi'nde son günlerde tartışma yaşanıyor. Sitenin 10 dairesinde travesti ve transseksüellerin oturduğu, bunlardan dördünün ev sahibi olduğu Avcılar Meis Sitesi'nin sakinleri, sitede oturan travesti ve transseksüellerin fuhuş yaptığını ileri sürerek binayı terk etmelerini istedi. Site yöneticisi Rottweiler cinsi bir köpekle bina sakinlerini korumaya çalışırken, apartmanda travesti ve transseksüelleri istemediklerini ve fuhuş yaptığını ileri süren bir site sakini, "Kimse travestilerin evine göz dikmiyor. Edebi ile oturan varsa otursun, yoksa gitmelerini istiyoruz. Gidin bu işi dışarıda başka bir yerde yapın. Bir tarafta çocuk büyütüyoruz, bir tarafta donla travesti izliyoruz, olmaz böyle bir şey. Gidin o çocukların psikolojisini düşünün. Biz travestiler toplum dışı olsun demiyoruz. Fuhuş yapanlar buradan gitsin. Burada aile oturuyor. Çocuklarımız var" dedi.

Alex adını verdiği Rottweiler cinsi köpekle bina sakinlerini korumaya çalışan yönetici Selim Palandöken ise, "Burada 9 ya da 10 dairede travesti oturuyor. Bunların 5 tanesi kiracı. Burada fuhuş yapılıyor. Gece geç saatlerde belli belirsiz insanlar geliyor. Hiç alakası olmayan insanların kapıları çalınıyor, rahatsız ediliyorlar. Beni çağırıyorlar. Gece uyku uyuyamıyorum. Gözüm kulağım burada. Gece tekim, o yüzden ölmemek için köpeğimle beraber binayı gezerek, bina sakinlerini korumaya çalışıyorum. Yetkililer buna bir çözüm bulsun" diye konuştu.

Sitede oturan Oya isimli transseksüel ise, "9 yıldır burada oturuyoruz. Komşularımızla hiçbir sorun yaşamadık. Son bir yıldır nedense özellikle kentsel dönüşümün ardından bu sorunlar çıkmaya başladı. Ben fuhuş yapmıyorum. Geçtiğimiz günlerde ahlak polisi bizi götürdü ve hakkımızda işlem yaptı. Binada fuhuş yapanlar da var ancak bunlar birbirinden ayrılsın, herkes aynı kefeye konulmasın" şeklinde konuştu.

Sitede oturan Banu isimli transseksüel de, " 9 yıldır burada oturuyorum. Hiçbir sorun yaşamadık. Karşılıklı gidip geldik. Aramızda hiçbir saygısızlık olmadı. İnsanlar ikili oynuyor. Bu bence bir rant kavgası. Neymiş biz oturuyoruz diye binaların fiyatları düşüyormuş. Bizde tehdit ediliyoruz, korkuyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title